Kézdivásárhelyi Nők Egyesülete - Kézdivásárhelyi Nők Egyesülete

Kézdivásárhelyi Nők Egyesülete

» Szüreti bál

Szüreti bál - A Kézdivásárhelyi Nők Egyesülete 4. születésnapját ünnepelte az általunk szervezett, immár hagyományossá vált: Alma- pityóka szüretibál alkalmával.2012, október 6-án a Bújdosó vendéglőben ezen alkalommal a szorgos nők, süteménykiállítást hoztak össze és gyümölcsökből, zöldségekből színpompás figurákat készítettek.Tombolasorsolás, székfoglalótánc, humoros versenyek tették még színesebbé, az amúgy is remek hangulatot.Köszönet az egyesület tagjainak, a Bújdosó vezetőségének és alkalmazottjainak, valamint a zenésznek az ünnepélyhez való hozzájárulásukért!Fülöp Magdolna.

A Kézdivásárhelyi Nők Egyesülete 4. születésnapját ünnepelte az általunk szervezett, immár hagyományossá vált: Alma- pityóka szüretibál alkalmával.
2012, október 6-án a Bújdosó vendéglőben ezen alkalommal a szorgos nők, süteménykiállítást hoztak össze és gyümölcsökből, zöldségekből színpompás figurákat készítettek.
Tombolasorsolás, székfoglalótánc, humoros versenyek tették még színesebbé, az amúgy is remek hangulatot.
Köszönet az egyesület tagjainak, a Bújdosó vezetőségének és alkalmazottjainak, valamint a zenésznek az ünnepélyhez való hozzájárulásukért!

Fülöp Magdolna.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!