Kézdi.infó - Szerkeszd saját borítóképed a kézdi.infó oldaladon

Szerkeszd saját borítóképed a kézdi.infó oldaladon

» Táborok Setétpatakon

Táborok Setétpatakon - Gyerektábort szervez Setétpatakon a Mózsiás Zenés-Színjátszó Egyesület 12 napos színjátszó- és hatnapos román illetve angoltábort szervez a Kovászna megyei Setétpatakon a Mózsiás Zenés-Színjátszó Egyesület, 6-18 éveseknek.A kézdivásárhelyi Molnár Józsiás Általános Iskola zenetagozatán tanító tanárok által alapított egyesület az egész országból, de akár Magyarországról is várja a jelentkezőket az augusztus 19-31., illetve 26-31. között tartandó táborokba. A táborhelyen játszótér, sportpálya, hatalmas tér és saját miniszínpad található, a délelőtti és délutáni foglalkozásokon kívül (szituációs, önismereti játékok, nyelvtanulás stb.) számos szabadidős tevékenységre nyílik alkalom. A színjátszó tábor végére a gyerekek saját, közös színdarabot adnak elõ, amelyhez a zenét is a tábor ideje alatt, közösen alkotják.A gyerekekkel négy pedagógus foglalkozik. A résztvevőket kérik, amennyiben van valamilyen hangszerük, vigyék el a táborba. A programot esti koncertek, gyalogtúrák, fakultatív fotósműhely színesíti. A tábornak otthont adó vendégház 40 férőhelyes. Aki a színjátszó tábor 600 lejes részvételi díját kifizeti, a néhány nappal később kezdődő angoltábor foglalkozásain is résztvehet, ha csak utóbbiba jelentkezik, 300 lejt kell fizetni. A részvételi díj (amelyben nincs benne az esetleges utazási költség a helyszínre) a szállás és a napi három ékezés költségeit fedezi. Érdeklődni, jelentkezni a mozsias@yahoo.com e-mail címen vagy a 0741-313756, 0769-287068 telefonszámokon lehet Rákosy Katalin elnöknél. 

Gyerektábort szervez Setétpatakon a Mózsiás Zenés-Színjátszó Egyesület 12 napos színjátszó- és hatnapos román illetve angoltábort szervez a Kovászna megyei Setétpatakon a Mózsiás Zenés-Színjátszó Egyesület, 6-18 éveseknek.
A kézdivásárhelyi Molnár Józsiás Általános Iskola zenetagozatán tanító tanárok által alapított egyesület az egész országból, de akár Magyarországról is várja a jelentkezőket az augusztus 19-31., illetve 26-31. között tartandó táborokba. A táborhelyen játszótér, sportpálya, hatalmas tér és saját miniszínpad található, a délelőtti és délutáni foglalkozásokon kívül (szituációs, önismereti játékok, nyelvtanulás stb.) számos szabadidős tevékenységre nyílik alkalom. A színjátszó tábor végére a gyerekek saját, közös színdarabot adnak elõ, amelyhez a zenét is a tábor ideje alatt, közösen alkotják.
A gyerekekkel négy pedagógus foglalkozik. A résztvevőket kérik, amennyiben van valamilyen hangszerük, vigyék el a táborba. A programot esti koncertek, gyalogtúrák, fakultatív fotósműhely színesíti. A tábornak otthont adó vendégház 40 férőhelyes. Aki a színjátszó tábor 600 lejes részvételi díját kifizeti, a néhány nappal később kezdődő angoltábor foglalkozásain is résztvehet, ha csak utóbbiba jelentkezik, 300 lejt kell fizetni. A részvételi díj (amelyben nincs benne az esetleges utazási költség a helyszínre) a szállás és a napi három ékezés költségeit fedezi.

Érdeklődni, jelentkezni a mozsias@yahoo.com e-mail címen vagy a 0741-313756, 0769-287068 telefonszámokon lehet Rákosy Katalin elnöknél. 

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!