Zöld Nap Egyesület

» Takarí­tás a Föld Napja alkalmából

Takarí­tás a Föld Napja alkalmából - A Föld Napja alkalmából a kézdivásárhelyi Petőfi Sándor Általános Iskola partnerségben a Nők Egyesületével és a Zöld Nap Egyesülettel szemétszedési akciót szervez.Az akció 2011. április 20-án 11 órától veszi kezdetét a kézdivásárhelyi Sportcsarnok előtt. A szervezők az Önkéntesség Európai Évében egy újabb hulladékgyűjtő akcióval hívják fel a figyelmet az önkéntes tevékenység és a környezettudatos viselkedés fontosságára.Szemeteszsákokról a Nők Egyesületének aktivistái gondoskodnak.Médiatámogatóink: Profi Rádió, Pluszportál, Székely Újság, Székely Hírmondó, Siculus Rádió, Háromszék, Szabadidőkalauz, Polyp Tv, Kezdi.info.Hírszerző: Ráduly AttilaPlakátterv: Bíró Levente

A Föld Napja alkalmából a kézdivásárhelyi Petőfi Sándor Általános Iskola partnerségben a Nők Egyesületével és a Zöld Nap Egyesülettel szemétszedési akciót szervez.
Az akció 2011. április 20-án 11 órától veszi kezdetét a kézdivásárhelyi Sportcsarnok előtt. A szervezők az Önkéntesség Európai Évében egy újabb hulladékgyűjtő akcióval hívják fel a figyelmet az önkéntes tevékenység és a környezettudatos viselkedés fontosságára.
Szemeteszsákokról a Nők Egyesületének aktivistái gondoskodnak.

Médiatámogatóink: Profi Rádió, Pluszportál, Székely Újság, Székely Hírmondó, Siculus Rádió, Háromszék, Szabadidőkalauz, Polyp Tv, Kezdi.info.

Hírszerző: Ráduly Attila
Plakátterv: Bíró Levente

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!