Városnapok - Őszi sokadalom - Őszi Sokadalom 2019

Őszi Sokadalom 2019

» Takáts Tamás Blues Band koncert a Városnapokon

Takáts Tamás Blues Band koncert a Városnapokon - A Takáts Tamás Dirty Blues Bandet 1989-ben Takáts Tamás és Gál Gábor alapították 1990-ben, első anyaguk 1991-ben megjelent.

Koncertjeiken keresztmetszetet adnak a zenekar történetéből: a korai blues-szerzők dalaiból és a megjelent CD-ken lévő slágereiken át a ritkán hallható dalokig akár „hangosan”, akár „unplugged” változatban is játszanak. Mindezt úgy követik el, ahogy Tamás az egyik lemezük hátuljára írta a zenekar hitvallásaként: „minden hangot a zenészek saját kezűleg játszanak, az énekes pedig a saját hangján énekel”.
A Blues Band tevékenységére mindig jellemző, hogy kisebb klubokban, szabadtéri rendezvényeken, és a sok ezer főt befogadó, nagyszínpados produkciók során egyaránt megállja a helyét, Tamás sokszor ironikus humorával és a dalok közti konferálásával is „megtalálja a hangot”.

Nagy szakmai elismerést jelent, hogy az évek során több jelentős, Magyarországon koncertező külföldi sztárzenekar vagy sztár előadó „előzenekarnak” őket választották, kiemelkedően fontosnak tartják erdélyi, vajdasági és felvidéki fellépéseinket. 

TTBB felállása Takáts Tamás, Gál Gábor, Patyi Sándor, Tóth Károly.

https://www.youtube.com/watch?v=NgtYmpXzY3M

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/pages/Takáts-TamáBlues-Band/183476351694189
Weboldal:
http://www.takatstamasbluesband.hu

A Takáts Tamás Dirty Blues Bandet 1989-ben Takáts Tamás és Gál Gábor alapították 1990-ben, első anyaguk 1991-ben megjelent. Koncertjeiken keresztmetszetet adnak a zenekar történetéből: a korai blues-szerzők dalaiból és a megjelent CD-ken lévő slágereiken át a ritkán hallható dalokig akár „hangosan”, akár „unplugged” változatban is játszanak. Mindezt úgy követik el, ahogy Tamás az egyik lemezük hátuljára írta a zenekar hitvallásaként: „minden hangot a zenészek saját kezűleg játszanak, az énekes pedig a saját hangján énekel”. A Blues Band tevékenységére mindig jellemző, hogy kisebb klubokban, szabadtéri rendezvényeken, és a sok ezer főt befogadó, nagyszínpados produkciók során egyaránt megállja a helyét, Tamás sokszor ironikus humorával és a dalok közti konferálásával is „megtalálja a hangot”. Nagy szakmai elismerést jelent, hogy az évek során több jelentős, Magyarországon koncertező külföldi sztárzenekar vagy sztár előadó „előzenekarnak” őket választották, kiemelkedően fontosnak tartják erdélyi, vajdasági és felvidéki fellépéseinket. TTBB felállása Takáts Tamás, Gál Gábor, Patyi Sándor, Tóth Károly. https://www.youtube.com/watch?v=NgtYmpXzY3M Facebook oldal: https://www.facebook.com/pages/Takáts-TamáBlues-Band/183476351694189 Weboldal: http://www.takatstamasbluesband.hu

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!