Allmassive Rádió - Allmassive

Allmassive

» Tamaka + Newgotti @ Spaecial Beats

Tamaka + Newgotti @ Spaecial Beats - 2010.09.09-én csütörtökön este 22:00 órától a Sepsirádióban majd szombaton 2010.09.11-én a Profi Rádióban Tamaka Spaecial Beats.Vendég dj: Newgotti [AnonimTM]www.myspace.com/newgotiwww.twitter.com/newgottiwww.residentadvisor.net/dj/newgottiAmióta tudja, zeneőrült. Newgotti gyerekkorában már belehallgatott a 70-es és 80-as évek rock és heavy metal bakelitjeibe édesapja pickup lejátszóján. A késő 90-es években lépett kapcsolatba az elektromos zenével, elsőre a house-os ritmusok ámulatában, majd gyorsan áttért olyan ütemekre mint a dnb, breaks, big-beat, funk, dub ... 110 bpm fölött. Az underground semmiségben egy gyorsat kalandozva Newgotti megismerkedett az AnonimTM csapattal és nemsokára büszke tagja lett ennek. Tiszta értelmet ad a jó zenének, a mély hangulatvilágnak és partiknak. Miután csatlakozott az AnonimTM csoporthoz, ismert dj-jé és promóterré vált.Országszerte forgatja a lemezeket és szervez eseményeket az AnonimTM társasággal és dj barátaival. Igazi skool breaker és magabiztos house, techno és dub (step, wise, tempo) kedvelő. Szettjeiben a breakbeat minden formája alapot nyújt (techy, duby, ragga, funky, booty) ötvözve friss bigbeat, brokenbeat, breakstep, 2step, dubstep, house, techno hangzásokkal, saját lenyomatát hordozva ezeken.  A műsor a rádióban Szentgyörgyön hallgatható csütörtökön este 22:00 órától, Kézdivásárhelyen szombaton ugyancsak 22:00 órától.Sepsi Rádió - 98.5FM - www.sepsiradio.rohttp://radio.planet.ro/sepsiradio.m3uProfi Rádió - 94 FM - www.profiradio.rohttp://radio.netpont.ro:8000/live.m3u vagy http://radio.kezdionline.ro:8000/profi.m3uPremier után jön a tracklista majd online elérhető hallgatás.Newgotti [AnonimTM] Spaecial Beats tracklistRod Azlan - Selektah! Nunmbernin6 - with you Marcus Visionary - Marumba Gella - Twinkle(Skema Remix) Unknown - We Here (ID ruff mix) Flore Ft MC Runigga - Dancer Mele - Dancer ID - Tell ya TRG - Horny Kalbata - Wallabee Wagawaga - PiTjAntjAtjArA Dub var so = newSWFObject('http://www.kezdi.info/modules/mediaplayer/player.swf','ply1','400','24','9','#ffffff');so.addParam('allowfullscreen','true');so.addParam('allowscriptaccess','always');so.addParam('wmode','opaque');so.addVariable('file','http://allmassive.org/tamaka/radio/tamaka_spaecial_beats_20100909_2.mp3');so.addVariable('duration','34:07'); so.write('mediaspace1');Tamaka Spaecial Beats mix var so = newSWFObject('http://www.kezdi.info/modules/mediaplayer/player.swf','ply1','400','24','9','#ffffff');so.addParam('allowfullscreen','true');so.addParam('allowscriptaccess','always');so.addParam('wmode','opaque');so.addVariable('file','http://allmassive.org/tamaka/radio/tamaka_spaecial_beats_20100909_1.mp3');so.addVariable('duration','66:00'); so.write('mediaspace1');

2010.09.09-én csütörtökön este 22:00 órától a Sepsirádióban majd szombaton 2010.09.11-én a Profi Rádióban Tamaka Spaecial Beats.
Vendég dj: Newgotti [AnonimTM]
www.myspace.com/newgoti
www.twitter.com/newgotti
www.residentadvisor.net/dj/newgotti

Amióta tudja, zeneőrült. Newgotti gyerekkorában már belehallgatott a 70-es és 80-as évek rock és heavy metal bakelitjeibe édesapja pickup lejátszóján. A késő 90-es években lépett kapcsolatba az elektromos zenével, elsőre a house-os ritmusok ámulatában, majd gyorsan áttért olyan ütemekre mint a dnb, breaks, big-beat, funk, dub ... 110 bpm fölött. Az underground semmiségben egy gyorsat kalandozva Newgotti megismerkedett az AnonimTM csapattal és nemsokára büszke tagja lett ennek. Tiszta értelmet ad a jó zenének, a mély hangulatvilágnak és partiknak. Miután csatlakozott az AnonimTM csoporthoz, ismert dj-jé és promóterré vált.
Országszerte forgatja a lemezeket és szervez eseményeket az AnonimTM társasággal és dj barátaival. Igazi skool breaker és magabiztos house, techno és dub (step, wise, tempo) kedvelő. Szettjeiben a breakbeat minden formája alapot nyújt (techy, duby, ragga, funky, booty) ötvözve friss bigbeat, brokenbeat, breakstep, 2step, dubstep, house, techno hangzásokkal, saját lenyomatát hordozva ezeken.  

A műsor a rádióban Szentgyörgyön hallgatható csütörtökön este 22:00 órától, Kézdivásárhelyen szombaton ugyancsak 22:00 órától.

Sepsi Rádió - 98.5FM - www.sepsiradio.ro
http://radio.planet.ro/sepsiradio.m3u

Profi Rádió - 94 FM - www.profiradio.ro
http://radio.netpont.ro:8000/live.m3u vagy http://radio.kezdionline.ro:8000/profi.m3u

Premier után jön a tracklista majd online elérhető hallgatás.

Newgotti [AnonimTM] Spaecial Beats tracklist
Rod Azlan - Selektah!
Nunmbernin6 - with you
Marcus Visionary - Marumba
Gella - Twinkle(Skema Remix)
Unknown - We Here (ID ruff mix)
Flore Ft MC Runigga - Dancer
Mele - Dancer
ID - Tell ya
TRG - Horny
Kalbata - Wallabee
Wagawaga - PiTjAntjAtjArA Dub



Tamaka Spaecial Beats mix

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

TmkTmk
Bejegyezve: 2010-09-15 13:48:34
Szept. 16-án - csütörtökön este 10-kor a Sepsi FM-en majd szombaton 18.-án a Profi rádióban!
Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!