Allmassive Rádió - Allmassive

Allmassive

» Tamaka Spaecial Beats + guest: WRK @ Sepsi + Profi rádióban

Tamaka Spaecial Beats + guest: WRK @ Sepsi + Profi rádióban - Csütörtökön Sepsiszentgyörgyön és szombaton Kézdivásárhelyen Spaecial Beats premier este 22:00-kor a rádióban.A műsor vendég-előadója WRK [LBC / Marosvásárhely].Az egész ott kezdődött, hogy 1998-ban az Ariel színház (Underground színház) alagsorában szerveződött néhány kevésbé konvencionális party. Néhány hasonló esemény után valamivel rendezettebben kellett folytatni ezeket a zenei esteket és így tevődtek le az alapjai az LBC-nek (Lethal Bass Corporation) azzal a céllal, hogy az elektronikus - leginkább drumandbass és breakbeat zenei irányzatokat népszerűsítse Marosvásárhelyen.Így az idő múlásával következtek újabb és újabb eseménysorozatok különböző helységekben, mint az A.S.A terem, vagy néhány helyszín a középkori Várban Marosvásárhelyen, ahova az akkori prominens dj-ket hívtuk vendégül Temesvárról, Déváról, Kolozsvárról, stb. Eleinte ami inkább csak szervezés volt, egyre inkább közeledett a dj-jé való válásnak. 2004 tavaszán volt az első komolyabb kísérlet, amikor folyamatos hozzáférhetőség mellett volt 2 pickup és egy mixer. Mint nagy breakbeat rajongó egyértelmű volt, hogy ezt a műfajt keverem. Az Avi-Cola klub megnyitásával egyidejűen 2005-ben vált rendszeressé, hogy közönség előtt zenéljek, mely idő alatt egyfajta rezindes státusz alakult ki Rapala-val együtt. Ezek az estek sokat segítettek dj fejlődésemben, ahol kitűnő feltételek mellett kísérletezhettem. Jelenleg a hangzásvilágom ami képvisel egy fajta keveredése a dubstep, 2step és a garage műfajoknak.Az első órában Tamaka - jazz-dub friss bontását követően majd WRK - 2step-garage szettel tiszteli meg a hallgatóságot.Sepsi Rádió - 98.5FM - www.sepsiradio.rohttp://radio.planet.ro/sepsiradio.m3uOktóber 7 [premier] + október 14 [replay] - este 22 óra on AIRProfi Rádió - 94 FM - www.profiradio.rohttp://radio.netpont.ro:8000/live.m3u vagy http://radio.kezdionline.ro:8000/profi.m3uOktóber 9 [premier] + október 16 [replay] - este 22 óra on AIRWRK [LBC - Marosvásárhely] - Spaecial Beats mix tracklist:01 - Lewis B - Pinball02 - Cj Reign - U Know03 - Cloak And Dagger - Crimewaves04 - Actraiser - Forgotten Worlds05 - Cosmic Revenge - Diving Deep06 - Para - Something Beyond07 - Low Density Matter - Blue Street08 - Ike Release - Iridescent09 - Original Face - Brother10 - Jericho - Judas11 - Neat - Lime & Sugar12 - Syncro - Tell Me13 - Kode9 & The Spaceape - Victims14 - Bar9 - Murda Sound (Cluekid Remix)15 - Joe - Digest16 - Aslope - Close (Gold Panda Remix)var so = newSWFObject('http://www.kezdi.info/modules/mediaplayer/player.swf','ply','400','24','9','#ffffff');so.addParam('allowfullscreen','true');so.addParam('allowscriptaccess','always');so.addParam('wmode','opaque');so.addVariable('file','http://allmassive.org/tamaka/radio/tamaka_spaecial_beats_20101006_2.mp3');so.addVariable('duration','55:12'); so.write('mediaspace');

Csütörtökön Sepsiszentgyörgyön és szombaton Kézdivásárhelyen Spaecial Beats premier este 22:00-kor a rádióban.
A műsor vendég-előadója WRK [LBC / Marosvásárhely].
Az egész ott kezdődött, hogy 1998-ban az Ariel színház (Underground színház) alagsorában szerveződött néhány kevésbé konvencionális party. Néhány hasonló esemény után valamivel rendezettebben kellett folytatni ezeket a zenei esteket és így tevődtek le az alapjai az LBC-nek (Lethal Bass Corporation) azzal a céllal, hogy az elektronikus - leginkább drumandbass és breakbeat zenei irányzatokat népszerűsítse Marosvásárhelyen.
Így az idő múlásával következtek újabb és újabb eseménysorozatok különböző helységekben, mint az A.S.A terem, vagy néhány helyszín a középkori Várban Marosvásárhelyen, ahova az akkori prominens dj-ket hívtuk vendégül Temesvárról, Déváról, Kolozsvárról, stb. Eleinte ami inkább csak szervezés volt, egyre inkább közeledett a dj-jé való válásnak. 2004 tavaszán volt az első komolyabb kísérlet, amikor folyamatos hozzáférhetőség mellett volt 2 pickup és egy mixer. Mint nagy breakbeat rajongó egyértelmű volt, hogy ezt a műfajt keverem. Az Avi-Cola klub megnyitásával egyidejűen 2005-ben vált rendszeressé, hogy közönség előtt zenéljek, mely idő alatt egyfajta rezindes státusz alakult ki Rapala-val együtt. Ezek az estek sokat segítettek dj fejlődésemben, ahol kitűnő feltételek mellett kísérletezhettem. Jelenleg a hangzásvilágom ami képvisel egy fajta keveredése a dubstep, 2step és a garage műfajoknak.

Az első órában Tamaka - jazz-dub friss bontását követően majd WRK - 2step-garage szettel tiszteli meg a hallgatóságot.

Sepsi Rádió - 98.5FM - www.sepsiradio.ro
http://radio.planet.ro/sepsiradio.m3u
Október 7 [premier] + október 14 [replay] - este 22 óra on AIR

Profi Rádió - 94 FM - www.profiradio.ro
http://radio.netpont.ro:8000/live.m3u vagy http://radio.kezdionline.ro:8000/profi.m3u
Október 9 [premier] + október 16 [replay] - este 22 óra on AIR

WRK [LBC - Marosvásárhely] - Spaecial Beats mix tracklist:
01 - Lewis B - Pinball
02 - Cj Reign - U Know
03 - Cloak And Dagger - Crimewaves
04 - Actraiser - Forgotten Worlds
05 - Cosmic Revenge - Diving Deep
06 - Para - Something Beyond
07 - Low Density Matter - Blue Street
08 - Ike Release - Iridescent
09 - Original Face - Brother
10 - Jericho - Judas
11 - Neat - Lime & Sugar
12 - Syncro - Tell Me
13 - Kode9 & The Spaceape - Victims
14 - Bar9 - Murda Sound (Cluekid Remix)
15 - Joe - Digest
16 - Aslope - Close (Gold Panda Remix)



Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

TmkTmk
Bejegyezve: 2010-10-16 19:48:13
Ma este (szombat, október 16) 22 órától re : play
TMK + WRK

kellemes rádiózást mindenkinek!

:)
Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!