Zöld Nap Egyesület

» Tanulj és szórakozz a IV. Büdös-hegy Napján

Tanulj és szórakozz a IV. Büdös-hegy Napján - A hétvégén negyedik alkalommal került sor a Tanulj és szórakozz a IV. Büdös-hegy Napján nevet viselő rendezvényre Bálványos-fürdõn.Az eseményen készült fotók az egyesület facebook oldalán tekinthetőek meg.A hagyományteremtő jelleggel bíró, egész napos rendezvény célja felhívni a diákok figyelmét a Csomád - Bálványos védett terület természeti értékeire alternatív tantárgyversenyek, játékos gyerekprogramok, tájékozódási futás, illetve további izgalmas vetélkedők formájában.A kézdivásárhelyi Zöld Nap Egyesület a Csomád-Bálványos Natura2000 terület kabalafigurájának elkészítésének a folyamatát bonyolította le. A résztvevők különböző, a helyszínen összegyűjtött anyagból, elkészítették a védett terület kabalafiguráját, a piszeorrú denevért. A rendezvény főszervezője a Vinca Minor Egyesület volt.Fotó: Gema Puerma Castillo

A hétvégén negyedik alkalommal került sor a Tanulj és szórakozz a IV. Büdös-hegy Napján nevet viselő rendezvényre Bálványos-fürdõn.

Az eseményen készült fotók az egyesület facebook oldalán tekinthetőek meg.

A hagyományteremtő jelleggel bíró, egész napos rendezvény célja felhívni a diákok figyelmét a Csomád - Bálványos védett terület természeti értékeire alternatív tantárgyversenyek, játékos gyerekprogramok, tájékozódási futás, illetve további izgalmas vetélkedők formájában.

A kézdivásárhelyi Zöld Nap Egyesület a Csomád-Bálványos Natura2000 terület kabalafigurájának elkészítésének a folyamatát bonyolította le. A résztvevők különböző, a helyszínen összegyűjtött anyagból, elkészítették a védett terület kabalafiguráját, a piszeorrú denevért. A rendezvény főszervezője a Vinca Minor Egyesület volt.

Fotó: Gema Puerma Castillo

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!