Jazz Café - Jazz Café

Jazz Café

» Tasi Nóra & Gáspár Álmos Duó koncertje a Jazz Café-ban

Tasi Nóra & Gáspár Álmos Duó koncertje a Jazz Café-ban - 2013. december 27. pénteken este 20:00 órai kezdettel ad koncertet a Tasi Nóra & Gáspár Álmos Duó a Jazz Café-ban Kézdivásárhelyen.A Duó műsorát főként Tasi Nóra saját szerzeményei képezik, könnyűzene és jazz stílus elemeit keverve. A dalok főként magyar nyelven szólalnak meg, de angol nyelvű szerzemény, Hobo blues is színesíti a műsort. Az ének-gitár felállás teljesen kihasználja az improvizáció által kínált lehetőségeket és egy teljes hangzásbanszólaltatja meg a dalokat. A műsor időtartama 2 x 45 percet fog közre.A duó féléves múltja ellenére már többször koncertezett Sepsiszentgyörgyön, Kézdivásárhelyen, már Budapesten is hallhatta a közönség a dalokat.

2013. december 27. pénteken este 20:00 órai kezdettel ad koncertet a Tasi Nóra & Gáspár Álmos Duó a Jazz Café-ban Kézdivásárhelyen.

A Duó műsorát főként Tasi Nóra saját szerzeményei képezik, 
könnyűzene és jazz stílus elemeit keverve. A dalok főként magyar 
nyelven szólalnak meg, de angol nyelvű szerzemény, Hobo blues is színesíti a műsort. Az ének-gitár felállás teljesen kihasználja az 
improvizáció által kínált lehetőségeket és egy teljes hangzásban
szólaltatja meg a dalokat. A műsor időtartama 2 x 45 percet fog közre.
A duó féléves múltja ellenére már többször koncertezett Sepsiszentgyörgyön, Kézdivásárhelyen, már Budapesten is hallhatta a közönség a dalokat.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!