Zöld Nap Egyesület

» Tavasz Háromszéken fotópályázat megnyitója

Tavasz Háromszéken fotópályázat megnyitója - A három hét beküldési idő alatt 68 versenyző mintegy 200 fotóval nevezett be. Ebből 25 versenyző 32 fotója jutott tovább.     A megnyitón mintegy 50-en vettek részt. Porczel Beáta a Profi Rádió műsörvezetője szavalt a tavaszról. A gyönyörű versek után meghallgattunk három dalt a Vasárnapi iskolások zenekartól. A megnyitó hangulatát szebbé tette a Üzenet együttes is. A zsűri elnöke Nagy Lajos a beküldött pályaműveket méltatta.Nyertesek névsora:I díjazott: Tóth Szabolcs (Sepsiszentgyörgy) - Hajnali köd '54-es pályázó'II. díjazott: Moldován Zsolt (Kézdivásárhely) - Szárnycsapás '66-os pályázó'III. díjazott: Albert Levente (Sepsiszentgyörgy) '31-es pályázó'Dicséretben részesült:Bajcsi Levente(Bereck) - Tavaszi napozás '64-es pályázó'Szabó Lehel (Kézdivásárhely) - Csigafutam '42-es pályázó'Közönségdíjban részesült:Miklós Károly (Sepsiszentgyörgy) - Olvadó Háromszék '2-es pályázó'Köszönetet a támogatásáért a Niko KFT, a Dentimed Kft, a Kézdi.infó, Kézdivásárhelyi sportiroda illetve minden médiapartnernek akik segítségével létrejöhetett ez a rendezvény.Bővebben: http://zoldnap.info/web/tavaszi_fotopalyazat_megnyito

A három hét beküldési idő alatt 68 versenyző mintegy 200 fotóval nevezett be. Ebből 25 versenyző 32 fotója jutott tovább.     
A megnyitón mintegy 50-en vettek részt. Porczel Beáta a Profi Rádió műsörvezetője szavalt a tavaszról. A gyönyörű versek után meghallgattunk három dalt a Vasárnapi iskolások zenekartól. A megnyitó hangulatát szebbé tette a Üzenet együttes is. A zsűri elnöke Nagy Lajos a beküldött pályaműveket méltatta.

Nyertesek névsora:
I díjazott: Tóth Szabolcs (Sepsiszentgyörgy) - Hajnali köd "54-es pályázó"
II. díjazott: Moldován Zsolt (Kézdivásárhely) - Szárnycsapás "66-os pályázó"
III. díjazott: Albert Levente (Sepsiszentgyörgy) "31-es pályázó"

Dicséretben részesült:
Bajcsi Levente(Bereck) - Tavaszi napozás "64-es pályázó"
Szabó Lehel (Kézdivásárhely) - Csigafutam "42-es pályázó"

Közönségdíjban részesült:
Miklós Károly (Sepsiszentgyörgy) - Olvadó Háromszék "2-es pályázó"

Köszönetet a támogatásáért a Niko KFT, a Dentimed Kft, a Kézdi.infó, Kézdivásárhelyi sportiroda illetve minden médiapartnernek akik segítségével létrejöhetett ez a rendezvény.

Bővebben: http://zoldnap.info/web/tavaszi_fotopalyazat_megnyito

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!