Városháza - Kézdivásárhely Polgármesteri Hivatala - Városháza - Vásár előtt a főtér - fotó: Deme Tamás

Városháza - Vásár előtt a főtér - fotó: Deme Tamás

» Tavaszi nagytakarítást - Egy tisztább Kézdivásárhelyért

Tavaszi nagytakarítást - Egy tisztább Kézdivásárhelyért - Kézdivásárhely Polgármesteri Hivatala 2012. március 31-én 9-16 óra között tavaszi nagytakarítást szervez a város és a hozzá tartozó falvak közterületein.Részt vesznek: Zöld Nap Egyesület, Nők Egyesülete, Benji Állatvédő Egyesület, Nyújtódi Fiatalok Klubja, a Gosp Com Kft., a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom, a Magyar Polgári Part kézdivásárhelyi szervezete.A nagytakarítási akcióhoz szükséges szemeteszsákokat a Polgármesteri Hivatal biztosítja. Kézdivásárhelyen a következő helyszíneken lehet igényelni:- a Polgármesteri Hivatal kapusszobájában,- az Ilu II üzlet előtt az Állomás utcában,- a VUG üzlet előtt Orosz-faluban,- a Szabadság utcai újságos bódénál - Kacsó Press,- Béka kocsmájában az Új utcában,- a Millenium park bejáratánál,- a sportcsarnok parkolójában,- a szociális étkezde előtt a Kanta utcában.Nyújtódon, Sárfalván és Szászfaluban a Polgármesteri Hivatal alkalmazottja jár körbe, és osztja ki a zsákokat. Felhívjuk a lakosság figyelmét, hogy környezetünk tisztábbá és szebbé tételének érdekében, járuljanak hozzá Kézdivásárhely és környékének takarításához!

Kézdivásárhely Polgármesteri Hivatala 2012. március 31-én 9-16 óra között tavaszi nagytakarítást szervez a város és a hozzá tartozó falvak közterületein.

Részt vesznek: Zöld Nap Egyesület, Nők Egyesülete, Benji Állatvédő Egyesület, Nyújtódi Fiatalok Klubja, a Gosp Com Kft., a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom, a Magyar Polgári Part kézdivásárhelyi szervezete.

A nagytakarítási akcióhoz szükséges szemeteszsákokat a Polgármesteri Hivatal biztosítja. Kézdivásárhelyen a következő helyszíneken lehet igényelni:
- a Polgármesteri Hivatal kapusszobájában,
- az Ilu II üzlet előtt az Állomás utcában,
- a VUG üzlet előtt Orosz-faluban,
- a Szabadság utcai újságos bódénál - Kacsó Press,
- Béka kocsmájában az Új utcában,
- a Millenium park bejáratánál,
- a sportcsarnok parkolójában,
- a szociális étkezde előtt a Kanta utcában.

Nyújtódon, Sárfalván és Szászfaluban a Polgármesteri Hivatal alkalmazottja jár körbe, és osztja ki a zsákokat. Felhívjuk a lakosság figyelmét, hogy környezetünk tisztábbá és szebbé tételének érdekében, járuljanak hozzá Kézdivásárhely és környékének takarításához!

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!