Zöld Nap Egyesület

» Tavaszi Zöld Napok V. - MEGHÍVÓ - Tisztelt civil szervezeti képviselők!

Tavaszi Zöld Napok V. - MEGHÍVÓ - Tisztelt civil szervezeti képviselők! - 2014. március 28-án, pénteken 17 órai kezdettel a Tavaszi Zöld Napok V. keretén belül a Civilek Háromszékért Szövetség és a Zöld Nap Egyesület szeretettel vár minden kedves civil szervezeti képviselőt és érdeklődőt a Civil szféra és média című kerekasztallal egybekötött beszélgetésre.A találkozón a résztvevők kötetlen beszélgetés által kaphatnak választ kérdéseikre, mindkét fél részéről.A kerekasztal meghívottai a média részéről: napilapok (Háromszék, Székely Hírmondó), rádiók (Siculus Rádió, Profi Rádió) és elektronikus média képviselői.Az esemény helyszíne: Kézdivásárhely, 33-as Udvartér, 1-es szám (Zöld Nap Egyesület székhelye).Érdeklődni a 0766451169-es telefonszámon vagy a civek@civek.ro címen.

2014. március 28-án, pénteken 17 órai kezdettel a Tavaszi Zöld Napok V. keretén belül a Civilek Háromszékért Szövetség és a Zöld Nap Egyesület szeretettel vár minden kedves civil szervezeti képviselőt és érdeklődőt a Civil szféra és média című kerekasztallal egybekötött beszélgetésre.

A találkozón a résztvevők kötetlen beszélgetés által kaphatnak választ kérdéseikre, mindkét fél részéről.
A kerekasztal meghívottai a média részéről: napilapok (Háromszék, Székely Hírmondó), rádiók (Siculus Rádió, Profi Rádió) és elektronikus média képviselői.

Az esemény helyszíne: Kézdivásárhely, 33-as Udvartér, 1-es szám (Zöld Nap Egyesület székhelye).

Érdeklődni a 0766451169-es telefonszámon vagy a civek@civek.ro címen.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!