Zöld Nap Egyesület

» Tekertünk egy jó célért!

Tekertünk egy jó célért! - Péntek délután a Háromszéki Közösségi Alapítvány által szervezett akcióhoz csatlakozott a Zöld Nap Egyesület hat bringása is.Az eseményen készült fotók az egyesület facebook oldalán tekinthetőek meg.A Háromszéki Közösségi Alapítvány (HKA) második alkalommal szervezte meg az akciót, ezúttal sport, szociális, környezetvédelmi és ifjúsági tevékenységek érdekében lehetett kerékpározni. A biciklisek 15 lejes részvételi díj befizetésével támogattak négy civil szervezet közül egyet. A rendezvény célja volt a közösségi projektek támogatása, a közösségi kártya promoválása és a biciklizés népszerűsítése.A Zöld Nap Egyesület kerékpárosai a 'Legyél Te is a fák barátja! - Civil összefogással a székelyföldi erdőkért.' környezetvédelmi projektért tekertek. A kezdeményezők szeretnének egynapos rendezvényt szervezni az Erzsébet parkban szeptember végen, amelynek célja tudatosítani Sepsiszentgyörgy lakosaiban, hogy mindannyian felelősek vagyunk szűkebb és tágabb környezetünkért.A kézdivásárhelyi zöldek köszönik a Jacko Sportnak a kerékpárokat.Fotó: Derzsi Eszter és Toró Attila

Péntek délután a Háromszéki Közösségi Alapítvány által szervezett akcióhoz csatlakozott a Zöld Nap Egyesület hat bringása is.

Az eseményen készült fotók az egyesület facebook oldalán tekinthetőek meg.

A Háromszéki Közösségi Alapítvány (HKA) második alkalommal szervezte meg az akciót, ezúttal sport, szociális, környezetvédelmi és ifjúsági tevékenységek érdekében lehetett kerékpározni. A biciklisek 15 lejes részvételi díj befizetésével támogattak négy civil szervezet közül egyet. A rendezvény célja volt a közösségi projektek támogatása, a közösségi kártya promoválása és a biciklizés népszerűsítése.
A Zöld Nap Egyesület kerékpárosai a "Legyél Te is a fák barátja! - Civil összefogással a székelyföldi erdőkért." környezetvédelmi projektért tekertek. A kezdeményezők szeretnének egynapos rendezvényt szervezni az Erzsébet parkban szeptember végen, amelynek célja tudatosítani Sepsiszentgyörgy lakosaiban, hogy mindannyian felelősek vagyunk szűkebb és tágabb környezetünkért.
A kézdivásárhelyi zöldek köszönik a Jacko Sportnak a kerékpárokat.

Fotó: Derzsi Eszter és Toró Attila

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!