Kézdi.infó - Szerkeszd saját borítóképed a kézdi.infó oldaladon

Szerkeszd saját borítóképed a kézdi.infó oldaladon

» Terhes társaság (Due Date) - hétvégi ingyenes Filmvetítés Kézdivásárhelyen

Terhes társaság (Due Date) - hétvégi ingyenes Filmvetítés Kézdivásárhelyen - December 14.-én szombaton este 18:30-tól műsoron a Terhes társaság (Due Date) - színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték, 100 perc, 2010 (15).Peter Highman alig várja már, hogy a felesége mellett lehessen. Az asszony a napokban szüli majd meg az első gyermeküket. Peter Atlantából repülne haza Los Angelesbe az első géppel, de a sors összehozza a nagyravágyó színésszel. Ethan Tremblaynek nagy szíve és kevés IQ-ja van. Találkozásuk egyenes következményeként nemcsak leszedik a két útitársat a gépről, de letiltják őket az összes járatról. Ez persze nem jelent gondot Ethan számára, aki felajánlja, hogy elviszi Petert autón az Angyalok városába. Az idő sürget, és Peter rááll a dologra, nem sejtve, milyen terhet vesz a vállára.rendező: Todd Phillipsforgatókönyvíró: Alan R. Cohen, Alan Freedlandzeneszerző: Christophe Beckoperatőr: Lawrence Sherproducer: Daniel Goldberg, Todd Phillipsvágó: Debra Neil-Fisherszereplő(k): Robert Downey Jr. (Peter Highman)Zach Galifianakis (Ethan Tremblay)Jamie Foxx (Jim)Michelle Monaghan (Christine Highman)Juliette Lewis (Heidi)Rhoda Griffis (Nõ a reptéren)Mimi Kennedy (Rosie)RZA (Marshall)Matt Walsh (Ügynök)A belépés díjtalan. Minden filmkedvelőt szeretettel várunk a kézdivásárhelyi Minta ifjúsági szervezete által működtetett filmklubba!https://www.facebook.com/mozaikfilmklubhttps://www.facebook.com/mintakezdihttps://www.facebook.com/erzsebetterem

December 14.-én szombaton este 18:30-tól műsoron a Terhes társaság (Due Date) - színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték, 100 perc, 2010 (15).



Peter Highman alig várja már, hogy a felesége mellett lehessen. Az asszony a napokban szüli majd meg az első gyermeküket. Peter Atlantából repülne haza Los Angelesbe az első géppel, de a sors összehozza a nagyravágyó színésszel. Ethan Tremblaynek nagy szíve és kevés IQ-ja van. Találkozásuk egyenes következményeként nemcsak leszedik a két útitársat a gépről, de letiltják őket az összes járatról. Ez persze nem jelent gondot Ethan számára, aki felajánlja, hogy elviszi Petert autón az Angyalok városába. Az idő sürget, és Peter rááll a dologra, nem sejtve, milyen terhet vesz a vállára.

rendező: Todd Phillips
forgatókönyvíró: Alan R. Cohen, Alan Freedland
zeneszerző: Christophe Beck
operatőr: Lawrence Sher
producer: Daniel Goldberg, Todd Phillips
vágó: Debra Neil-Fisher

szereplő(k): 
Robert Downey Jr. (Peter Highman)
Zach Galifianakis (Ethan Tremblay)
Jamie Foxx (Jim)
Michelle Monaghan (Christine Highman)
Juliette Lewis (Heidi)
Rhoda Griffis (Nõ a reptéren)
Mimi Kennedy (Rosie)
RZA (Marshall)
Matt Walsh (Ügynök)

A belépés díjtalan. Minden filmkedvelőt szeretettel várunk a kézdivásárhelyi Minta ifjúsági szervezete által működtetett filmklubba!

https://www.facebook.com/mozaikfilmklub
https://www.facebook.com/mintakezdi
https://www.facebook.com/erzsebetterem

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!