Már nem érvényes.

Kiváló képességű, kihívásokat kedvelő munkatársakat keres a Nexxon - olyanokat, akik bizonyíthatóan jó eredményeket értek el eddigi tevékenységük során.

A Nexxon gumiabroncsforgalmazó cég széles választékot kínáló raktárkészletével, valamint teljeskörű logisztikai hátterével, a hazai piac egyik meghatározó vállalata. A cég az ország legnagyobb agro-ipari és erdészeti gumiabroncs készletével büszkélkedik és több gumiabroncs márka kizárólagos forgalmazója Romániában.
Csapatuk bővítését a Nexxon tevékenységi körének folyamatos gyarapodása és az egyre növekvő feladatok teszik szükségessé. A cél, nem utolsó sorban, a fiatalok hazacsábítása a megfelelő élet- és munkakörülmények biztosítása révén.

Központi raktáruk Kézdivásárhelyen található, ezen kívül Bukarestben, Kolozsváron, Konstancán, Nagybányán és Temesváron vannak munkapontjaik. Így a bővülő csapatba az egész országból lehet jelentkezni.
Kulcsfontosságú pozíciók betöltéséhez várják a megfelelő pályázókat. A tevékenységi kör bővítése szükségessé teszi kereskedelmi igazgatói, termékmenedzseri, regionális értékesítői-vezetői, valamint marketing menedzseri munkakörök betöltését. Ugyanakkor kereskedelmi igazgatót keresnek a franchise autószerviz-hálózat kiépítéséhez és irányításához.

Ha van tapasztalata a kereskedelemben, otthonosan mozog a mezőgazdasági gépek, alkatrészek és az abroncsok terén, rendelkezik felsőfokú szakvégzettséggel, szeret tárgyalni, elemezni és bizonyította már kreativitását, szervezői- és elemző készségeit, jelentkezzen!

Hiszik, hogy a siker központi eleme a szakképzett, tapasztalt és motivált munkatárs, mert így mindig a legjobb megoldásokkal, tanácsadással, folyamatos jelenléttel tudják szolgálni a partner cégek fejlődését.

Ha úgy gondolja, hogy szeretne ennek a csapatnak tagja lenni, ügyfél- és célorientált, szereti a kihívásokat és a felelősségteljes munkát, küldje el önéletrajzát a hr@nexxon.ro e-mail címre, feltüntetvén a megpályázott állás nevét, illetve a várost, ahol dolgozni szeretne.