Zöld Nap Egyesület

» Tevékenységi beszámoló 2013

Tevékenységi beszámoló 2013 - Elkészült a kézdivásárhelyi Zöld Nap Egyesület éves tevékenységi beszámolója. Úgy gondolom, hogy éves tevékenységünk tükre kell legyen és ezért megpróbáljuk Önök elé tárni a szervezetünk erőfeszítéseit, megvalósításait amelyekre a tavalyi évben került sor.Programjaink sora kibővült, újabb tevékenységek kerültek be programtervünkbe és igyekeztünk ezeket a tevékenységeket pontosan az elvárásoknak megfelelően teljesíteni.A Ráduly Attila által szerkesztett kiadvány a szervezet irodájában vagy a világhálón a www.zoldnap.info oldalon olvasható.

Elkészült a kézdivásárhelyi Zöld Nap Egyesület éves tevékenységi beszámolója. Úgy gondolom, hogy éves tevékenységünk tükre kell legyen és ezért megpróbáljuk Önök elé tárni a szervezetünk erőfeszítéseit, megvalósításait amelyekre a tavalyi évben került sor.

Programjaink sora kibővült, újabb tevékenységek kerültek be programtervünkbe és igyekeztünk ezeket a tevékenységeket pontosan az elvárásoknak megfelelően teljesíteni.

A Ráduly Attila által szerkesztett kiadvány a szervezet irodájában vagy a világhálón a www.zoldnap.info oldalon olvasható.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!