Kézdivásárhelyi Uránia Filmklub - Filmklub Party Session 30 - Dj Frantic / Dj RP + MDMAPEX @ drums

Filmklub Party Session 30 - Dj Frantic / Dj RP + MDMAPEX @ drums

» The Bucket List + Kispál és a Borz 20 éves jubileumi koncertje a Filmklubban

The Bucket List + Kispál és a Borz 20 éves jubileumi koncertje a Filmklubban - Január 26.án, csütörtökön, a 'The Bucket List (A bakancslista)' 2007-es amerikai vígjátékot, vetítjük 97 percben. Rendezte Rob Reiner, főbb szerepekben Jack Nicholson, Morgan Freeman, Sean Hayes, Beverly Todd.Az ókori egyiptomiak hite szerint állítólag két kérdésre adott válaszuk alapján ítéltetnek meg a holtak a túlvilág kapujában: találtak-e örömöt az életükben, illetve szereztek-e örömöt másoknak? Több kérdés nincs, minden egyéb evilági siker vagy sikertelenség lényegtelen.A 'bakancslista' azon dolgok sora, amelyeket az ember meg akar tenni és tapasztalni az életben, mielőtt feldobná a bakancsot. Carter Chambers is jegyezgette terveit, az élet azonban mindig közbeszólt. A milliárdos Edward Cole-t viszont csakis a pénzcsinálás érdekelte, sohasem bajlódott a listával. A két, egymástól teljesen különböző embert azonban a sors egymás mellé sodorja. Közös kórteremben kötnek ki, ahol bőven van idejük azt fontolgatni, mi jöhet még ezután. Égető vágy ébred bennük, hogy a hátralévő idejükben azt tegyék, amit mindig is szerettek volna.A film kedves és szórakoztató, Jack Nicholson, vagy Morgan Freeman játéka önmagában is elég lenne a sikerhez.A film után Kispál és a Borz 2007-es pécsi 20 éves jubileumi koncertjét vetítjük, 120 percben. A Dél-Magyarországról induló, országos hírnevet szerzett együttes 2007 decemberben tartotta Pécsett 20 éves jubileumi koncertjét, melyen az új szerzemények mellett - a közönség nagy örömére - a régi dalok is felcsendültek.Kispál és a Borz: Lovasi András, Kispál András, Dióssy D. Ákos, Mihalik Ábel, vendégzenészek : Leskovits Gábor, Tóth Csülök Zoltán, Ózdi Rezső, Németh Juci , Brautigan Gábor, Vittay Ferenc,a Csík Zenekar, valamint Rátgéber LászlóRészlet:Ingyenes, mindenkit szeretettel várunk!

Január 26.án, csütörtökön, a "The Bucket List (A bakancslista)" 2007-es amerikai vígjátékot, vetítjük 97 percben. Rendezte Rob Reiner, főbb szerepekben Jack Nicholson, Morgan Freeman, Sean Hayes, Beverly Todd.

Az ókori egyiptomiak hite szerint állítólag két kérdésre adott válaszuk alapján ítéltetnek meg a holtak a túlvilág kapujában: találtak-e örömöt az életükben, illetve szereztek-e örömöt másoknak? Több kérdés nincs, minden egyéb evilági siker vagy sikertelenség lényegtelen.



A "bakancslista" azon dolgok sora, amelyeket az ember meg akar tenni és tapasztalni az életben, mielőtt feldobná a bakancsot. Carter Chambers is jegyezgette terveit, az élet azonban mindig közbeszólt. A milliárdos Edward Cole-t viszont csakis a pénzcsinálás érdekelte, sohasem bajlódott a listával. A két, egymástól teljesen különböző embert azonban a sors egymás mellé sodorja. Közös kórteremben kötnek ki, ahol bőven van idejük azt fontolgatni, mi jöhet még ezután. Égető vágy ébred bennük, hogy a hátralévő idejükben azt tegyék, amit mindig is szerettek volna.

A film kedves és szórakoztató, Jack Nicholson, vagy Morgan Freeman játéka önmagában is elég lenne a sikerhez.

A film után Kispál és a Borz 2007-es pécsi 20 éves jubileumi koncertjét vetítjük, 120 percben. A Dél-Magyarországról induló, országos hírnevet szerzett együttes 2007 decemberben tartotta Pécsett 20 éves jubileumi koncertjét, melyen az új szerzemények mellett - a közönség nagy örömére - a régi dalok is felcsendültek.

Kispál és a Borz: Lovasi András, Kispál András, Dióssy D. Ákos, Mihalik Ábel, vendégzenészek : Leskovits Gábor, Tóth Csülök Zoltán, Ózdi Rezső, Németh Juci , Brautigan Gábor, Vittay Ferenc,a Csík Zenekar, valamint Rátgéber László

Részlet:



Ingyenes, mindenkit szeretettel várunk!

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!