Kézdivásárhelyi Uránia Filmklub - Filmklub Party Session 30 - Dj Frantic / Dj RP + MDMAPEX @ drums

Filmklub Party Session 30 - Dj Frantic / Dj RP + MDMAPEX @ drums

» The Big White (A nagy fehérség) a Filmklubban

The Big White (A nagy fehérség) a Filmklubban - Január 19.ikén, csütörtökön este 19 órától, a 'The Big White (A nagy fehérség)' 2005-ös német-kanadai-új-zélandi-amerikai vígjátékot, vetítjük 100 percben.Rendező Mark Mylod, főbb szerepekben Robin Williams, Holly Hunter, Giovanni Ribisi.Ha ilyen lenne az amerikai vígjáték, azaz A nagy fehérség a műfaj egyik tipikus darabja lenne, az rengeteg csupa jó következménnyel járna.Alaszkában nem sok minden történik - gondolhatnánk. Esik a hó, rénszarvasok jönnek-mennek az utakon. Néha mégis előfordul, hogy valaki hullát talál a szemetesben. Ráadásul még örül is neki. Paul Barnell, az anyagi gondokkal küszködő utazási ügynök, gondjainak megoldását látja a fagyott holttestben. A bolond, de mégis imádott feleségével élő férfi nem tud hozzájutni az évek óta eltűnt öccse után járó biztosítási összeghez, mert a biztosító nem akar fizetni. Az idegen hulla viszont egyáltalán nem hasonlít a testvérére, így sajnos húsbavágó átalakítás szükséges a személycsere hihetővé tételéhez. A megkerült, csúnya balesetben elhunyt 'testvér' után már hajlandó fizetni a biztosító, annak ellenére, hogy az egyik biztosítási ügynök érzi, hogy valami nincs rendben az üggyel. De Barnell mindennapjait nemcsak a gyanakvó ügynök keseríti meg. A hullához tartozik két nehézfiú is, akik nem értik, hogy hova tűnt a szeméttárolóban átmeneti örök nyugalomba helyezett áldozat.Eredeti, ötletes vígjáték, pontos színészvezetéssel, hálás szerepekkel és fantasztikus alakításokkal. A fordulatos kis mese természetesen már épp elég ok színészeinknek arra, hogy lubickoljanak a szerepükben, ezért lesz Mark Mylod filmje igazi jutalomjáték mindannyiunk számára.

Január 19.ikén, csütörtökön este 19 órától, a "The Big White (A nagy fehérség)" 2005-ös német-kanadai-új-zélandi-amerikai vígjátékot, vetítjük 100 percben.

Rendező Mark Mylod, főbb szerepekben Robin Williams, Holly Hunter, Giovanni Ribisi.

Ha ilyen lenne az amerikai vígjáték, azaz A nagy fehérség a műfaj egyik tipikus darabja lenne, az rengeteg csupa jó következménnyel járna.



Alaszkában nem sok minden történik - gondolhatnánk. Esik a hó, rénszarvasok jönnek-mennek az utakon. Néha mégis előfordul, hogy valaki hullát talál a szemetesben. Ráadásul még örül is neki. Paul Barnell, az anyagi gondokkal küszködő utazási ügynök, gondjainak megoldását látja a fagyott holttestben. A bolond, de mégis imádott feleségével élő férfi nem tud hozzájutni az évek óta eltűnt öccse után járó biztosítási összeghez, mert a biztosító nem akar fizetni. Az idegen hulla viszont egyáltalán nem hasonlít a testvérére, így sajnos húsbavágó átalakítás szükséges a személycsere hihetővé tételéhez. A megkerült, csúnya balesetben elhunyt "testvér" után már hajlandó fizetni a biztosító, annak ellenére, hogy az egyik biztosítási ügynök érzi, hogy valami nincs rendben az üggyel. De Barnell mindennapjait nemcsak a gyanakvó ügynök keseríti meg. A hullához tartozik két nehézfiú is, akik nem értik, hogy hova tűnt a szeméttárolóban átmeneti örök nyugalomba helyezett áldozat.

Eredeti, ötletes vígjáték, pontos színészvezetéssel, hálás szerepekkel és fantasztikus alakításokkal. A fordulatos kis mese természetesen már épp elég ok színészeinknek arra, hogy lubickoljanak a szerepükben, ezért lesz Mark Mylod filmje igazi jutalomjáték mindannyiunk számára.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!