The Crazy Plumbers & Voces - Szabadtéri koncert a W. Wegener Parkban
» 2020. augusztus 1., szombat • 20:00
» 2020. augusztus 2., vasárnap • 20:00 /esőnap/

Jegyár: 10 lej, belépés előzetes regisztrációval

A Kézdivásárhelyen 2012-ben alakult The Crazy Plumbers zenekart nem kell bemutatni a háromszéki közönségnek, hisz egyedi rockabilly/psychobillyt játszó alakulat majdnem minden rendezvényen fellépett már. Zenéjük az 50-es évek hangulatát szólaltatja meg, egyedi hangszerelésben, a korra jellemző gitárhangzás és nagybőgő segítségével. A zenekarnak 2015-ben jelent meg az 8 Beers című lemeze, amely saját szerzemények mellet, olyan előadók dalainak átdolgozása is felkerült, mint Elvis Presley, Johnny Cash vagy Carl Perkins.

A három tagú együttes ezúttal a Voces női karral egészül ki, amely színes repertoárját nemcsak az országban, de Prágában, Szardínia szigetén és Portugáliában is érdemben részesítette a közönség. A közös produkció látványban és hangzásban is egyediséget nyújt a viszonylag kevés rockabilly stílust játszó előadók sorában. A műsor nagyrészét a The Crazy Plumbers szerzeményei teszik ki, de helyet kapnak olyan rock ‘n’ roll dalok is, amelyek a női vokálok szépségét emeli ki.

» Mindannyiunk egészségének megőrzése érdekében szíveskedjenek betartani a járványügyi előírásokat, így a szájmaszk viselését.
» 37,3 Celsius-fok fölötti testhőmérséklettel rendelkező nézőinket nem áll módunkban beengedni a nézőtérre.
» Felhívjuk kedves nézőink figyelmét, hogy a kötelező távolság betartása miatt a helyek száma korlátozott!
Regisztráció és helyfoglalás
0730 600 279

https://www.facebook.com/events/1086283868435527