Kézdivásárhelyi Uránia Filmklub - Filmklub Party Session 30 - Dj Frantic / Dj RP + MDMAPEX @ drums

Filmklub Party Session 30 - Dj Frantic / Dj RP + MDMAPEX @ drums

» The man who wasn’t there - Az ember aki ott se volt című, angol-amerikai krimi a Filmklubban

The man who wasn’t there - Az ember aki ott se volt című, angol-amerikai krimi a Filmklubban - Február 3.-án, csutortokon este 19 órától a Filmklubban, az 'The man who wasn’t there' (Az ember aki ott se volt) című, angol-amerikai krimi kerül vászonra 112percben, Ethan Coenés Joel Coen rendezésében. A filmtöbb Golden Globe, BAFTA, Oscar, Cannas díjat és jelölést kapott.

Február 3.-án, csutortokon este 19 órától a Filmklubban, az "The man who wasn’t there" (Az ember aki ott se volt) című, angol-amerikai krimi kerül vászonra 112percben, Ethan Coenés Joel Coen rendezésében. A filmtöbb Golden Globe, BAFTA, Oscar, Cannas díjat és jelölést kapott.





Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

donzsedonzse
Bejegyezve: 2011-02-03 14:49:41
Santa Rosa, Észak-Kalifornia, 1949 nyara. Ed Crane - sógorával, Frankkel együtt - egy álmos kaliforniai kisváros borbélyüzletében dolgozik. Okkal gyanítja, hogy feleségének, Dorisnak viszonya van munkahelyi fõnökével, Big Dave-vel. Mivel amúgy is elégedetlen az életével, ez jó ürügy arra, hogy egy kedvezõnek tûnõ befektetés érdekében névtelenül megzsarolja a férfit. Az ki is fizeti a kért összeget, de iszonyúan felbõszül, amikor megtudja az igazságot. Akaratlan halálesetek és szándékos gyilkosságok követik egymást, s az út a tárgyalóteremig és a siralomházig vezet.
Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!