Kézdivásárhelyi Uránia Filmklub - Filmklub Party Session 30 - Dj Frantic / Dj RP + MDMAPEX @ drums

Filmklub Party Session 30 - Dj Frantic / Dj RP + MDMAPEX @ drums

» The Rum Diary (Rumnapló) + Pendulum Live At Brixton Academy a Filmklubban

The Rum Diary (Rumnapló) + Pendulum Live At Brixton Academy a Filmklubban - Március hónapra 5 darab filmmel várjuk látogatóinkat, könnyed vígjátékokat válogattunk kevés drámai hatással ötvözve. Ne feledkezzünk meg, minden film után koncertet vetítünk, tehát akik tovább szeretnének üldögéln, jó zene mellett tölthetik tovább az estét!Az első film, Március 1.-én, este 19.00 órától, A 'The Rum Diary (Rumnapló)' 2011-es kalandvígjáték 120 percben, főszereplője Johnny Depp, rendezte Bruce Robinson.A film készítői, Hunter S. Thompson a nagyhírű újságíró emléke előtt tiszetelgnek olyannyira, hogy a forgatókönyv Thompson azonos című regénye alapján készült.Főszereplője Paul Kemp egy meghasonlott, alkoholista újságíró. Aki egy kocsmában iszogatva rádöbben, hogy problémái nagy részét a túlontúl zajos és ideges New York városa okozza, ezért úgy dönt elutazik Puerto Rico-ra és egy helyi lapnak fog írni. A szigeten a rum olcsóbb a víznél és Paul hamarosan teljesen beilleszkedik a rum-áztatta őslakosok közé, valamint belehabarodik a bombázóba Chenault-ba aki pechjére már jegyben jár egy kétes üzelmeket folytató üzletemberrel, Sanderson-nal. Amikor Sanderson megbízza őt, hogy írjon róla, Kemp döntés elé kerül: vagy meghajlik előtte és tisztára mossa a korrupt üzletember nevét vagy kiteregeti a szennyest.A film eklektikus: sírva röhögős blődlitől kezdve akasztófahumoron és politizáláson keresztül a romantikáig és a szürrealizmusig minden megvan benne, mégsem esik szét. Pont az tartja össze.Trailer:Film után 'Pendulum Live At Brixton Academy' 2009-es koncertet vetítjük.

Március hónapra 5 darab filmmel várjuk látogatóinkat, könnyed vígjátékokat válogattunk kevés drámai hatással ötvözve. Ne feledkezzünk meg, minden film után koncertet vetítünk, tehát akik tovább szeretnének üldögéln, jó zene mellett tölthetik tovább az estét!

Az első film, Március 1.-én, este 19.00 órától, A "The Rum Diary (Rumnapló)" 2011-es kalandvígjáték 120 percben, főszereplője Johnny Depp, rendezte Bruce Robinson.

A film készítői, Hunter S. Thompson a nagyhírű újságíró emléke előtt tiszetelgnek olyannyira, hogy a forgatókönyv Thompson azonos című regénye alapján készült.
Főszereplője Paul Kemp egy meghasonlott, alkoholista újságíró. Aki egy kocsmában iszogatva rádöbben, hogy problémái nagy részét a túlontúl zajos és ideges New York városa okozza, ezért úgy dönt elutazik Puerto Rico-ra és egy helyi lapnak fog írni. A szigeten a rum olcsóbb a víznél és Paul hamarosan teljesen beilleszkedik a rum-áztatta őslakosok közé, valamint belehabarodik a bombázóba Chenault-ba aki pechjére már jegyben jár egy kétes üzelmeket folytató üzletemberrel, Sanderson-nal. Amikor Sanderson megbízza őt, hogy írjon róla, Kemp döntés elé kerül: vagy meghajlik előtte és tisztára mossa a korrupt üzletember nevét vagy kiteregeti a szennyest.
A film eklektikus: sírva röhögős blődlitől kezdve akasztófahumoron és politizáláson keresztül a romantikáig és a szürrealizmusig minden megvan benne, mégsem esik szét. Pont az tartja össze.
Trailer:


Film után "Pendulum Live At Brixton Academy" 2009-es koncertet vetítjük.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!