Kézdi.infó - Szerkeszd saját borítóképed a kézdi.infó oldaladon

Szerkeszd saját borítóképed a kézdi.infó oldaladon

» Tiszta levegőt mindenkinek! - Tavaszi lomtalanítás és nagytakarítás II. 2014. április 18.

Tiszta levegőt mindenkinek! - Tavaszi lomtalanítás és nagytakarítás II. 2014. április 18. - Kézdivásárhely Önkormányzata és a Gosp-Com Kft az Újrahasznosítás Városa kampány keretében ismét meghirdeti a háztartások tavaszi nagytakarítását, lehetőséget teremtve, hogy megszabaduljunk az otthonokban fölöslegessé vált tárgyaktól, veszélyes anyagoktól, a kerttakarítások során összegyűjtött zöld-hulladéktól.Arra kérjük a lakókat, hogy április 18-án, pénteken reggel 7 és este 7 óra között helyezzék ki a szeméttárolók környékére a kidobásra szánt, nagy terjedelmű tárgyaikat, valamint a bezsákolt kerti hulladékot, és mi ingyen elszállítjuk azokat.Újrahasznosítható hulladékokat a Gosp-Com Kft. udvarán, 7 és 15 óra között fogadunk.Itt leadható:- elektromos készülék- üveg*- papír**- PET-palack* síküveg, tükör, villanykörte, hőálló üvegtál, szemüveg, neoncső, orvosságos üvegek kivételével.** zsíros és szennyezett papír, indigó, műanyag borító, faxpapír, használt egészségügyi papír vagy pelenka kivételével.A leadott, kiszelektált hulladékmennyiség árát leszámítjuk a következő számla értékéből!A nagyobb tárgyak elszállítására segítséget biztosítunk az alábbi telefonszámokon: 0722.510.182; 0728.203.308Felkérjük a lakosságot, illetve a lakótársulásokat, hogy a fenti napokon tisztítsák meg a hozzájuk tartozó zöldövezeteket, és a gazt, a papírokat, műanyagokat helyezzék el a konténerek mellett!

Kézdivásárhely Önkormányzata és a Gosp-Com Kft az Újrahasznosítás Városa kampány keretében ismét meghirdeti a háztartások tavaszi nagytakarítását, lehetőséget teremtve, hogy megszabaduljunk az otthonokban fölöslegessé vált tárgyaktól, veszélyes anyagoktól, a kerttakarítások során összegyűjtött zöld-hulladéktól.

Arra kérjük a lakókat, hogy április 18-án, pénteken reggel 7 és este 7 óra között helyezzék ki a szeméttárolók környékére a kidobásra szánt, nagy terjedelmű tárgyaikat, valamint a bezsákolt kerti hulladékot, és mi ingyen elszállítjuk azokat.


Újrahasznosítható hulladékokat a Gosp-Com Kft. udvarán, 7 és 15 óra között fogadunk.

Itt leadható:
- elektromos készülék
- üveg*
- papír**
- PET-palack

* síküveg, tükör, villanykörte, hőálló üvegtál, szemüveg, neoncső, orvosságos üvegek kivételével.
** zsíros és szennyezett papír, indigó, műanyag borító, faxpapír, használt egészségügyi papír vagy pelenka kivételével.

A leadott, kiszelektált hulladékmennyiség árát leszámítjuk a következő számla értékéből!

A nagyobb tárgyak elszállítására segítséget biztosítunk az alábbi telefonszámokon: 0722.510.182; 0728.203.308

Felkérjük a lakosságot, illetve a lakótársulásokat, hogy a fenti napokon tisztítsák meg a hozzájuk tartozó zöldövezeteket, és a gazt, a papírokat, műanyagokat helyezzék el a konténerek mellett!

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!