Sportiroda

» Tizenhárom csapat a rajtnál - 7. Székelyföld Kerékpáros Körverseny

Tizenhárom csapat a rajtnál - 7. Székelyföld Kerékpáros Körverseny - A hivatalos csapatbemutatóval elkezdődött szerda este a 7. Székelyföld Kerékpáros Körversenye. A három napos viadalon két szakasz és két félszakasz vár a mezőnyre, a körverseny össztávja 502,1 kilométert tesz ki. A 7. Székelyföld Kerékpáros Körversenyen tíz országból tizenhárom csapat és összesen 89 kerékpáros vesz részt.A 7. Székelyföld Kerékpáros Körversenye első szakaszát csütörtökön rendezik. A rajt 11 órakor lesz Csíkszeredában a Szabadság téren, az első sprint Tusnádon lesz, majd a második sprintre Sepsiszentgyörgyön kerül sor. Innen a mezőny Kovászna városán át éri el Kézdivásárhelyt, ahol a harmadik sprintet tartják. A szakasz egyetlen hegymenésére a Nyerges-tetőn kerül sor, a mezőny várhatóan délután négy órakor ér célba Csíkszeredába. Azokon a településeken, ahol áthalad a körverseny mezőnye részleges útlezárásra számíthatnak az autósok.A 7. Székelyföld Kerékpáros Körversenyen résztvevő csapatok: Tusnad Cycling Team, Bellotto (romániaiak), Brisaspor (török), CMI Greenover (amerikai), Utensilnord Ora24.eu (magyar), ISD Continental Team, Kloss Cycling Team (mindkettő ukrán), North East England Velo29 Blackhawk Cycling Team (brit), Wallonie Bruxelles (belga), illetve Moldova, Románia, Bulgária és Szerbia válogatottja.

A hivatalos csapatbemutatóval elkezdődött szerda este a 7. Székelyföld Kerékpáros Körversenye. A három napos viadalon két szakasz és két félszakasz vár a mezőnyre, a körverseny össztávja 502,1 kilométert tesz ki. A 7. Székelyföld Kerékpáros Körversenyen tíz országból tizenhárom csapat és összesen 89 kerékpáros vesz részt.

A 7. Székelyföld Kerékpáros Körversenye első szakaszát csütörtökön rendezik. A rajt 11 órakor lesz Csíkszeredában a Szabadság téren, az első sprint Tusnádon lesz, majd a második sprintre Sepsiszentgyörgyön kerül sor. Innen a mezőny Kovászna városán át éri el Kézdivásárhelyt, ahol a harmadik sprintet tartják. A szakasz egyetlen hegymenésére a Nyerges-tetőn kerül sor, a mezőny várhatóan délután négy órakor ér célba Csíkszeredába. Azokon a településeken, ahol áthalad a körverseny mezőnye részleges útlezárásra számíthatnak az autósok.

A 7. Székelyföld Kerékpáros Körversenyen résztvevő csapatok: Tusnad Cycling Team, Bellotto (romániaiak), Brisaspor (török), CMI Greenover (amerikai), Utensilnord Ora24.eu (magyar), ISD Continental Team, Kloss Cycling Team (mindkettő ukrán), North East England Velo29 Blackhawk Cycling Team (brit), Wallonie Bruxelles (belga), illetve Moldova, Románia, Bulgária és Szerbia válogatottja.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!