Kézdi.infó - Szerkeszd saját borítóképed a kézdi.infó oldaladon

Szerkeszd saját borítóképed a kézdi.infó oldaladon

» Toborzó előadás

Toborzó előadás - Úgy érzed, hogy a küzdelmed, mindennapjaid fölöslegesek, mert csak a széthúzást, ármánykodást, meg nem becsülést kapod és minden harcod értelmét veszti? Tennél valamit hazád, nemzeted, hited megmentéséért, de nem tudod hogyan?Állj meg egy percre és gondold meg jobban, feladnád amiért eddig küzdöttél és mindent, miben hittél? Inkább lépj az igazi harcos útjára, hisz nekünk a lehetetlen csupán egy szó, amellyel a kis emberek dobálóznak, mert számukra könnyebb egy készen kapott világban élni, mint felfedezni magukban az erőt a változtatásra.A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom tagtoborzót szervez a nemzeti oldal erősítése érdekében. Az előadást az erdélyi tagok tartják, ahol sok érdekesség várja a kedves érdeklődőket, bemutatásra kerül az erdélyi HVIM tevékenysége. Az előadás végén csatlakozni is lehet a mozgalomhoz. A toborzót a következő helyszínen és időpontban tartják:Február 16: Kézdivásárhely - Művelődési ház 19:00 óra.Várunk szeretettel!Jelmondatunk: 'Hit, hűség, bátorság.'HVIM - Kézdivásárhely

Úgy érzed, hogy a küzdelmed, mindennapjaid fölöslegesek, mert csak a széthúzást, ármánykodást, meg nem becsülést kapod és minden harcod értelmét veszti? Tennél valamit hazád, nemzeted, hited megmentéséért, de nem tudod hogyan?

Állj meg egy percre és gondold meg jobban, feladnád amiért eddig küzdöttél és mindent, miben hittél? Inkább lépj az igazi harcos útjára, hisz nekünk a lehetetlen csupán egy szó, amellyel a kis emberek dobálóznak, mert számukra könnyebb egy készen kapott világban élni, mint felfedezni magukban az erőt a változtatásra.

A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom tagtoborzót szervez a nemzeti oldal erősítése érdekében. Az előadást az erdélyi tagok tartják, ahol sok érdekesség várja a kedves érdeklődőket, bemutatásra kerül az erdélyi HVIM tevékenysége. Az előadás végén csatlakozni is lehet a mozgalomhoz. A toborzót a következő helyszínen és időpontban tartják:
Február 16: Kézdivásárhely - Művelődési ház 19:00 óra.

Várunk szeretettel!
Jelmondatunk: "Hit, hűség, bátorság."
HVIM - Kézdivásárhely

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

HVIMHVIM
Bejegyezve: 2013-01-22 23:01:46
Ott leszünk !
Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!