Sportiroda

» Tornagyőztes a kézdivásárhelyi Novo teremlabdarúgó csapata Gödöllőn

Tornagyőztes a kézdivásárhelyi Novo teremlabdarúgó csapata Gödöllőn - A kézdivásárhelyi születésű és jelenleg Gödöllőn élő Vojna Gábor szervezte azt a nemzetközi kispályás labdarúgó tornát, amelyre meghívást kapott a kézdivásárhelyi Novo teremfoci csapata is.A 'Szobonya Zoltán' emléktorna december 28-án hat csapat részvételével zajlott a gödöllői Stadion műfüves pályáin.A rendezők a csapatokat két csoportra osztották és a csoportgyőztesek játszhatták a döntőt.A Novo csapata a csoportban győzött a Magyar Polgármesterek csapata ellen 8-1-re és 4-0-ra a Gödöllői SZOC ellen.A döntőbe jutott a másik ágon a Vojna Gábor csapata a gödöllői Royal is. A döntő egy végig kiegyensúlyozott csata volt, amelyen a vendégek rúgták az első gólt, aztán a Royal egyenlített és így ment ez 3-3-ig. A végén a mérkőzés büntetőrúgásokkal dőlt el és itt a Novo csapata bizonyult jobbnak és hozhatta haza a vándorserleget.A Novo csapata: Bardócz István, Dobra László, Simon Attila, Mátis Pál, Kelemen Elemér, Vojna Levente, Héjja János, Csulak István, Silye Levente, Zsigmond István, Lemhényi József, Lénárt Adolf.A kiszállás és Novo csapat főtámogatója a Julius Meinl Románia kft (Dobri Tibor igazgató).

A kézdivásárhelyi születésű és jelenleg Gödöllőn élő Vojna Gábor szervezte azt a nemzetközi kispályás labdarúgó tornát, amelyre meghívást kapott a kézdivásárhelyi Novo teremfoci csapata is.
A "Szobonya Zoltán" emléktorna december 28-án hat csapat részvételével zajlott a gödöllői Stadion műfüves pályáin.
A rendezők a csapatokat két csoportra osztották és a csoportgyőztesek játszhatták a döntőt.

A Novo csapata a csoportban győzött a Magyar Polgármesterek csapata ellen 8-1-re és 4-0-ra a Gödöllői SZOC ellen.

A döntőbe jutott a másik ágon a Vojna Gábor csapata a gödöllői Royal is. A döntő egy végig kiegyensúlyozott csata volt, amelyen a vendégek rúgták az első gólt, aztán a Royal egyenlített és így ment ez 3-3-ig. A végén a mérkőzés büntetőrúgásokkal dőlt el és itt a Novo csapata bizonyult jobbnak és hozhatta haza a vándorserleget.

A Novo csapata: Bardócz István, Dobra László, Simon Attila, Mátis Pál, Kelemen Elemér, Vojna Levente, Héjja János, Csulak István, Silye Levente, Zsigmond István, Lemhényi József, Lénárt Adolf.

A kiszállás és Novo csapat főtámogatója a Julius Meinl Románia kft (Dobri Tibor igazgató).

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!