A Zöld Nap Egyesület örömmel tudatja, hogy 2021. március 2-án (kedd) 18 órakor a kézdivásárhelyi Vigadó Művelődési Ház dísztermében Török nemzeti estre kerül sor. Az est házigazdái Ayten Kurnaz és Halis Özcan, a Heal the earth! projekt törökországi önkéntesei lesznek.

Ha eljössz akkor megismerheted a Kis-Ázsiában fekvő, gazdag történelmi múltú, 780 000 km2 területű Törökország kultúráját és hagyományait, betekintést nyerve az ország politikai helyzetébe és legfontosabb ünnepeibe is. Törökországot méltán nevezhetnénk a világ egyik legszínesebb, legváltozatosabb nevezetességekkel bíró, legcsodálatosabb országának, melyet sokban köszönhet két kontinens találkozásánál való fekvésének és fordulatos történelmének. Ugyanakkor az este folyamán megismerkedhetsz az ország legszebb városaival is, amit mindenképp érdemes meglátogatni! A prezentáció videókat, táncokat is magában foglal valamint Aytenék segítségével egy pár alapvető török szót is elsajátíthatsz.

Belépés regisztráció alapján.

» Mindannyiunk egészségének megőrzése érdekében szíveskedjenek betartani a járványügyi előírásokat, így a szájmaszk viselését.
» 37,3 Celsius-fok fölötti testhőmérséklettel rendelkező nézőinket nem áll módunkban beengedni a nézőtérre.
» Felhívjuk kedves nézőink figyelmét, hogy a kötelező távolság betartása miatt a helyek száma korlátozott!

Médiatámogatók: Profi Rádió, Kezdi.info, Szék-helyek.ro, Székely Hírmondó, Siculus Rádió, Polyp Tv, Siculus rádió és a Háromszék