Ayten Kurnaz és Halis Özcan törökországi ESC önkéntesek szeretettel hozzák tudomásodra, hogy január 19-től minden kedden délután 17:00 órai kezdettel a Zöld Nap Egyesület székhelyén török társalgási klubra kerül sor.

Ha többet szeretnél megtudni Törökország gyönyörű kultúrájáról vagy csak elsajátítani pár alapszót törökül várunk szeretettel. Lehetőség lesz díjmentesen non-formálisan tanulni, megismerni hagyományos török táncokat és az ország történelmét is. Törökország kultúrája az ország különleges, európai-ázsiai fekvésének és történelmének köszönhetően nagyon változatos, ötvözi a keleti és a nyugati tradíciókat. Amire szükséged van az csak alapvető angol nyelvtudás és mérhetetlen energia egy új és csodálatos nyelv elsajátítására, melyet több millióan beszélnek. A jelentkezés regisztrációhoz kötött. Részvételi szándékodat kérlek jelezd legkésőbb január 17-ig az office@zoldnap.info vagy a 0766.611066 elérhetőségeken. Ne kételkedj! Szívesen várunk!

A klubot az Európai Szolidaritási Testület támogatja a Heal the earth!, 2019-2-RO01-ESC 11-064144 projekt keretén belül.

Plakátterv: Halis Özcan