Kézdivásárhelyi Uránia Filmklub - Filmklub Party Session 30 - Dj Frantic / Dj RP + MDMAPEX @ drums

Filmklub Party Session 30 - Dj Frantic / Dj RP + MDMAPEX @ drums

» Trainspotting + Koncertvetítés

Trainspotting + Koncertvetítés - Folytatjuk április hónapi összeállításunkat amiket kedvenceinkből állítottuk össze. Ezek a filmek már régebben is voltak programra tűzve, most HD minőségben vetítjük.Akik még nem látták azoknak csak ajánlani tudjuk, mások nosztalgiázhatnak egyet velük.Április 26-án este 19 órától az Art Caffeban a 'Trainspotting' című 1996-os Danny Boyle által rendezett skót filmdrámát vetítjük 90 percben. Fő szerepben Ewan McGregor.Ha valaki egyszer a kilencvenes évek kultuszfilmjeit akarná egy listára gyűjteni, szinte biztos, hogy azon Danny Boyle klasszikusa a legelőkelőbb helyek egyikét tudná magáénak.A kultikus történet Mark Renton-ról szól és az ő 'barátairól', akik lázongók, tévelygők, tolvajok és narkósok...sehogy sem tudnak beilleszkedni az őket körülvevő társadalomba. Az igazat megvallva, nem is igyekeznek túlságosan. Megvetik, sőt elvetik minden formáját. Ez a parttalan sodródás saját önpusztításuk gyökere. Az egyedüli menekülési lehetőségük a kábítószer, amelyről úgy érzik, védőpajzsot tart föléjük. Nem veszik, nem is akarják észrevenni, hogy visszavonhatatlanul az önpusztítás ösvényére léptek. A sors még egy utolsó lehetőséget biztosít Mark-nak, hogy visszaforduljon a lejtőn. Csak az a kérdés, hogy ő akarja-e kihasználni ezt az esélyt, érzi-e a lehetőséget? Igényli-e a változást? Látja-e értelmét...újra megválasztani a saját életét?A Trainspotting minden szempontból kötelező darab. Korrajz, mely az idő múlásával, mint minden hasonló mű, veszít kultuszából, hiszen azoknak mondja a legtöbbet, akik maguk is átélték az adott korszakot. Azonban húsz év múlva is hiteles képet fest saját érájáról az elkövetkezendő nemzedékek számára.Film után koncetvetítés.

Folytatjuk április hónapi összeállításunkat amiket kedvenceinkből állítottuk össze. Ezek a filmek már régebben is voltak programra tűzve, most HD minőségben vetítjük.Akik még nem látták azoknak csak ajánlani tudjuk, mások nosztalgiázhatnak egyet velük.

Április 26-án este 19 órától az Art Caffeban a "Trainspotting" című 1996-os Danny Boyle által rendezett skót filmdrámát vetítjük 90 percben. Fő szerepben Ewan McGregor.
Ha valaki egyszer a kilencvenes évek kultuszfilmjeit akarná egy listára gyűjteni, szinte biztos, hogy azon Danny Boyle klasszikusa a legelőkelőbb helyek egyikét tudná magáénak.
A kultikus történet Mark Renton-ról szól és az ő "barátairól", akik lázongók, tévelygők, tolvajok és narkósok...sehogy sem tudnak beilleszkedni az őket körülvevő társadalomba. Az igazat megvallva, nem is igyekeznek túlságosan. Megvetik, sőt elvetik minden formáját. Ez a parttalan sodródás saját önpusztításuk gyökere. Az egyedüli menekülési lehetőségük a kábítószer, amelyről úgy érzik, védőpajzsot tart föléjük. Nem veszik, nem is akarják észrevenni, hogy visszavonhatatlanul az önpusztítás ösvényére léptek. A sors még egy utolsó lehetőséget biztosít Mark-nak, hogy visszaforduljon a lejtőn. Csak az a kérdés, hogy ő akarja-e kihasználni ezt az esélyt, érzi-e a lehetőséget? Igényli-e a változást? Látja-e értelmét...újra megválasztani a saját életét?
A Trainspotting minden szempontból kötelező darab. Korrajz, mely az idő múlásával, mint minden hasonló mű, veszít kultuszából, hiszen azoknak mondja a legtöbbet, akik maguk is átélték az adott korszakot. Azonban húsz év múlva is hiteles képet fest saját érájáról az elkövetkezendő nemzedékek számára.



Film után koncetvetítés.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!