Kézdi.infó - Szerkeszd saját borítóképed a kézdi.infó oldaladon

Szerkeszd saját borítóképed a kézdi.infó oldaladon

» Trianoni felvonulás és tiltakozás a HVIM-el Kézdivásárhelyen

Trianoni felvonulás és tiltakozás a HVIM-el Kézdivásárhelyen - A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom kézdivásárhelyi szervezete nemzeti gyásznapunkon, június 4-én megemlékező felvonulást tart Kézdivásárhelyen.A rendezvény délután 17 óra 32 perckor kezdődik a Magyar Himnusz eléneklésével. Gyülekező a Dózsa György és a Szabadság utca kereszteződésénél, a Kacsó Press lapterjesztőnél. A rendezvény folytatásaként, a résztvevők egy trianoni felvonulásra indulnak, amelynek útvonala a következő: Dózsa György utca - Petőfi Sándor utca - Gábor Áron tér - Bem József utca - Hősök emlékmű. A Hősök emlékműnél beszédek, szavalatok fognak elhangzani, a rendezvény a Székely Himnusszal zárul.A rendezvény támogatói: Kézdivásárhely Polgármesteri Hivatala, kézdivásárhelyi és nyújtódi Székely Nemzeti Tanács, Minta az Erdélyi Magyar Néppárt Ifjúsági csoportja, bélafalvi Tuzson János Hagyományőrző Társaság, Nők Egyesülete, Erdélyi Magyar Ifjak, Történelmi Vitézi Rend Kézdiszék.A szervezők szeretettel várnak minden magyart, akinek fáj Trianon!HVIM - HírszolgálatKézdivásárhely

A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom kézdivásárhelyi szervezete nemzeti gyásznapunkon, június 4-én megemlékező felvonulást tart Kézdivásárhelyen.

A rendezvény délután 17 óra 32 perckor kezdődik a Magyar Himnusz eléneklésével. Gyülekező a Dózsa György és a Szabadság utca kereszteződésénél, a Kacsó Press lapterjesztőnél. A rendezvény folytatásaként, a résztvevők egy trianoni felvonulásra indulnak, amelynek útvonala a következő: Dózsa György utca - Petőfi Sándor utca - Gábor Áron tér - Bem József utca - Hősök emlékmű. A Hősök emlékműnél beszédek, szavalatok fognak elhangzani, a rendezvény a Székely Himnusszal zárul.

A rendezvény támogatói: Kézdivásárhely Polgármesteri Hivatala, kézdivásárhelyi és nyújtódi Székely Nemzeti Tanács, Minta az Erdélyi Magyar Néppárt Ifjúsági csoportja, bélafalvi Tuzson János Hagyományőrző Társaság, Nők Egyesülete, Erdélyi Magyar Ifjak, Történelmi Vitézi Rend Kézdiszék.

A szervezők szeretettel várnak minden magyart, akinek fáj Trianon!
HVIM - Hírszolgálat
Kézdivásárhely

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!