Városnapok - Őszi sokadalom - Őszi Sokadalom 2019

Őszi Sokadalom 2019

» ELMARAD - Tűzkerék XT koncert szombaton este

ELMARAD - Tűzkerék XT koncert szombaton este - Tűzkerék XT koncert Augusztus 31., szombaton este 24 órakor.A Tűzkerék XT történetileg a 80-as évekbeli Stációból nőtte ki magát, programjuk mindig is Radics Béla és Jimi Hendrix zenei örökségének ápolása volt. Hitelességüket bizonyítja, hogy Som Lajos engedélyezte nekik a Radics Bélával egybeforrt zenekarnév használatát. A jelenlegi felállás erőteljes előadásmódja, a produkció rovására soha nem menő alkalmi színpadi show-ja méltán arat sikert. A Radics Béla Emléktársasággal karöltve működő Club 68 rendezvény állandó házigazda zenekara. Basszusgitárosuk, Tóth Tamás Béla könyvet is írt már Radicsról, eleddig a legjobbat. A két gitárlegenda életműve mellett, természetesen saját számokat is szereznek. Hiteles előadásmódjuk a 60-as 70-es évek feelingjét idézi, egyfajta kultikus-karizmatikus életmódzenekarrá emelve a csapatot.Kézdivásárhely egyik 'rangidős' testvérvárosa, a paksi Nemzetközi Gasztroblues fesztiválok rendszeresen visszatérő fellépői - idei látogatásukat is az ottani önkormányzatnak köszönhetjük.https://www.facebook.com/tuzkerek.xtFotó: Gyula Molnár

Tűzkerék XT koncert Augusztus 31., szombaton este 24 órakor.
A Tűzkerék XT történetileg a 80-as évekbeli Stációból nőtte ki magát, programjuk mindig is Radics Béla és Jimi Hendrix zenei örökségének ápolása volt. Hitelességüket bizonyítja, hogy Som Lajos engedélyezte nekik a Radics Bélával egybeforrt zenekarnév használatát. A jelenlegi felállás erőteljes előadásmódja, a produkció rovására soha nem menő alkalmi színpadi show-ja méltán arat sikert. A Radics Béla Emléktársasággal karöltve működő Club 68 rendezvény állandó házigazda zenekara. Basszusgitárosuk, Tóth Tamás Béla könyvet is írt már Radicsról, eleddig a legjobbat. A két gitárlegenda életműve mellett, természetesen saját számokat is szereznek. Hiteles előadásmódjuk a 60-as 70-es évek feelingjét idézi, egyfajta kultikus-karizmatikus életmódzenekarrá emelve a csapatot.
Kézdivásárhely egyik "rangidős" testvérvárosa, a paksi Nemzetközi Gasztroblues fesztiválok rendszeresen visszatérő fellépői - idei látogatásukat is az ottani önkormányzatnak köszönhetjük.

https://www.facebook.com/tuzkerek.xt
Fotó: Gyula Molnár


Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!