Kézdivásárhelyi Kosárlabda - Kézdivásárhelyi Kosárlabda

Kézdivásárhelyi Kosárlabda

» U14-es lány kosárlabda Országos Bajnokság

U14-es lány kosárlabda Országos Bajnokság - Elkezdődtek az U14-es lány kosárlabda OB középdöntőinek mérkőzései. A KSE a Brassó-i CSU, Régen-i ISK valamint a Krajovai ISK-val küzd az elődöntőre való kijutásért. A küzdelem oda vissza alapon zajlik és a végén egy teremtorna dönti el, hogy a négy csapatból melyik három jut a legjobb 12 közé.Az első fordulóban Krajova-i ISK - KSE 72-69 (16-17;14-8;16-23; 26-21).A KSE csapata: Bimbó 1p, Csurulya 3p, Biszak 2p, Barbu 4p, Varga 37p, Bartok 8p, Volloncs 14p, Chelaru, Harpa, Tollvaj. Edző: Ferencz Szabolcs.Egy nagyon jó mérkőzést játszott csapatunk Krajován és kis híján a győzelem is összejött. Kár, hogy csapatunkból a negyedik negyedre 6 játékos is kipontozódott, így az utolsó 5 percet 4-én 5 ellen kellett játszanunk és így ezen múlott a nyereség.A következő fordulóban a KSE hazai pályán a Régen csapatat fogadja.

Elkezdődtek az U14-es lány kosárlabda OB középdöntőinek mérkőzései. A KSE a Brassó-i CSU, Régen-i ISK valamint a Krajovai ISK-val küzd az elődöntőre való kijutásért. A küzdelem oda vissza alapon zajlik és a végén egy teremtorna dönti el, hogy a négy csapatból melyik három jut a legjobb 12 közé.

Az első fordulóban Krajova-i ISK - KSE 72-69 (16-17;14-8;16-23; 26-21).
A KSE csapata: Bimbó 1p, Csurulya 3p, Biszak 2p, Barbu 4p, Varga 37p, Bartok 8p, Volloncs 14p, Chelaru, Harpa, Tollvaj. Edző: Ferencz Szabolcs.

Egy nagyon jó mérkőzést játszott csapatunk Krajován és kis híján a győzelem is összejött. Kár, hogy csapatunkból a negyedik negyedre 6 játékos is kipontozódott, így az utolsó 5 percet 4-én 5 ellen kellett játszanunk és így ezen múlott a nyereség.

A következő fordulóban a KSE hazai pályán a Régen csapatat fogadja.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!