Kézdivásárhelyi Kosárlabda - Kézdivásárhelyi Kosárlabda

Kézdivásárhelyi Kosárlabda

» U14 kosaras lányok és fiuk eredményei, következő mérkőzések

U14-es lányok

Csíkszeredai ISK - KSE  31-102 (9-22:0-21;9-21;4-32)
Vasárnap Csíkszeredába került sor az U14-es lány OB második fordulójára. A KSE lánycsapata bomba formában játszott, egyszerűen szóhoz se engedte jutni a házigazda Csíkszereda együttesét. A kézdii lányok már az első másodpercektől kezükbe vették a kezdeményezést és határozott, jól működő védekezéssel pontos támadásokkal már a 4-ik percben 13-0 arányban vezettek és a továbbiakban a folytatás se volt különb, simán hozták a győzelmet úgy hogy szinte minden játékosnak sikerült kosarat szereznie a tálakózón.

Játszottak: Varga Anita 35p; Csurulya Helga 18p; Voloncs Orsolya 16p; Tolvaj Beáta 8p; Bartók Rita 6p; Bimbó Eszter 6p; Biszak Boglárka 5p; Harpa Mara 5p; Barbu Bianca 5p; Chelariu Andrea 2p; Mátyás Anita 2p; Molnár Réka. Edzők: Farkas Alpár, Ferencz Szabolcs, Minescu Ioan.

A jövő vasárnap a KSE lánycsapatának nehéz dolga lesz, hisz a bajnokság egyik titkos esélyeséhez, a brassói CSU otthonába látogat, ahol nem sok babér szokott teremni a vendégcsapatok számára.


U14-es fiuk
Az NMSK U14-es fiai az eddigi két megnyert mérkőzéssel a tarsolyukban a harmadik fordulóba álltak. A negyedik fordulóban szerdán (október 31) 17 órától fogadjak a kézdivásárhelyi Sportcsarnokban egy nagyon látványosnak ígérkező mérkőzésen az 5 fős csoport eddigi második veretlen csapatát, a Marosvásárhelyi SPL-t. Igazi "kosárcsemege" lesz, hiszen mindkét csapatot ebben a korosztályban az ország legjobb 6 együttese közé várják a szakértők.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!