Kézdivásárhelyi Kosárlabda - Kézdivásárhelyi Kosárlabda

Kézdivásárhelyi Kosárlabda

» U14-s kosárlabda lányok Sepsi ISK - KSE 69-57

Vasárnap 18 órától került sor a sepsiszentgyörgyi Bogdán Antal tornateremben az U14-es lánykosárlabda országos bajnokság 3-ik csoportjának háromszéki rangadójára. A mérkőzést a kézdivásárhelyi csapat kezdte jobban és az első percekben vezetett a tabellán, ám a házigazdák hamar felzárkóztak, átvették a vezetést és a mérkőzés végéig tartani tudták az első negyedben megszerzett előnyüket.

A KSE lányai kitűnően harcoltak, így jól védekeztek, sok labdát szereztek az ellenféltől, ám a kosarak nehezen születtek meg. Nagyon sok esetben 3-4 szer is fől kellett dobni, amíg egy-egy labda betalált a kosárba. A büntetődobásoknál sem volt jobb a helyzet, hisz a feldobott 27 büntetőből csupán 10 ment be.

A túloldalon a házigazdák sokkal eredményesebben szórták a kosarakat és a pontosabb dobásaiknak köszönhetően megnyerték a mérkőzést.

Sepsi ISK - KSE 69-57 (22-14;16-12;12-8;19-25)
ISK: Sándor B 18p (1x3), Taranek A 2p , Jankó E 4p, Kovács K 12p, Bölöni N 5p, Holinka H 7p, Szász A, Belenyesi R 6p, Magyari R, Szabó B. Edző Pál.
KSE: Varga Anita 16p, Biszak B 14p(1x3)p, Bartok R 2p, Barbu B 7p, Bimbó E 7p(1x3), Csurulya H 4p, Volloncs O 3p, Chelaru A 2p, Harpa M, Tollvaj B, Molnár R, edzők Farkas Alpár, Ferencz Szabolcs.

A jövő vasárnap a KSE hazai pályán Csíkszeredával játszik, míg az ISK-nak a Brassó-i CSU lesz az ellenfele.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!