U14 lányok
Aradi SPL - NMSK: 33-46 (11-12;3-19;4-8;15-7)
Egy hosszú kiszállás után győzedelmesen tért haza az NMG. Az aradi SPL sport programú líceum otthonában győzött 33-46 arányban csapatunk. A mérkőzést kissé nehezen kezdtük, könnyű kosarakat kihagyva palánk alól és rengeteg büntetőt. Így az első negyedet 11-12 arányban nyertük meg. Második negyedben pályára egy cserékkel tele csapat állt fel, mert egészségügyi okokból otthon maradt két alapember: Kozmán Kriszta és Tuchilus Kriszta. Ennek ellenére hiányuk nem volt észlelhető csapatunk játékában. Gherasim Raluca hátára vette a csapatot és nagyot küzdve 3-19 arányban nyertük meg a második negyedet. Sajnos a büntető arányt ebben a negyedben sem sikerült javítani. Az első félidőben 24-büntetőből 7-et értékesítettünk félidő után a harmadik negyedben újból kiválóan védekeztünk, ennek köszönhetően csak 4 pontot dobott nekünk az Arad. A negyed végeredménye 4-8. Az utolsó negyedben kissé leengedtük a fegyvereket, cserejátékosok is esélyt kaptak, így 15-7-re elvesztettük a negyedet.

Az utolsó mérkőzést 2016-ban korosztályunk december 17-én szombaton 10 órai kezdettel a kézdivásárhelyi sportcsarnokban játssza a kolozsvári For U ellen.

U18 lányok
Sepsi ISK - NMSK 53-63 (18-15; 13-16;8-15;14-17 )

Az U18-as OB harmadik csoportjának rangadója igazi ,,kosár csemegét '' hozott a szombat délután a sepsiszentgyörgyi Bogdán Antal sportterembe szép számban megjelenő közönségnek. A mérkőzés rendkívülién jó iramú, fordulatos volt . Az első negyedben a hazaiak Sándor Boroka es Holinka Hanna két -két távoli 3 pontos dobásaival tűntek ki, míg a vendégeknél Kovács Renáta és Csurulya Helga betörései voltak eredményesek. A negyed végére 3 pontos hazai előnyt jegyeztek a tabellán. A második negyedben a kézdivásárhelyiek ,,orvosolták " a problémáikat, agresszívebben és közelebbről fogták a hazaiak veszélyes ,,ágyúit", imígy a kosár alatt maradt több lehetőség. Kovács Kincső élt is vele, egymaga szórt 10 pontot. A nagy szünetre 31-31 -es döntetlennel tértek a csapatok. A pihenő után nehezebben indult a gól gyártás mindkét oldalon, ám második felére változott a helyzet, már születtek kosarak is, és inkább a ,,frissebben" mozgó vendégek voltak eredményesebbek. A mérkőzés utolsó felvonása 7 pontos Nagy Mózes előnnyel indult, a hazaiak próbálkoztak felzárkózni, de a vendégek meg tudták tartani, sőt 3 pontal növelni a harmadik negyedben kiharcolt előnyüket. Nagy gratula mindkét csapatnak a nagyszerű jaktékért. A jövő szombaton 12 órától az NMSK újabb rangadót játszik hazai pályán a Tirgoviste csapata ellen.