Kézdivásárhelyi Kosárlabda - Kézdivásárhelyi Kosárlabda

Kézdivásárhelyi Kosárlabda

» U15 női kosárlabda megyei rangadó

U15 női kosárlabda megyei rangadó - Vasárnap 11 órától került sor a megyei rangadóra.KSE - Sepsi ISK: 43-62 (12-23:8-15:12-7:11-17).A KSE csapata: Cristea 6p, Bimbó 4p, Csurulya, Biszak, Barbu, Varga 18p, Bartok 2p, Volloncs 13(3x3)p, Chelaru, Mattyus, Tollvaj, Molnár, Harpa, edzők: Farkas Alpár, Ferencz Szabolcs.A Sepsi ISK csapata: Duca 16p, Sándor 15p(1x3), Szabó 10p, Gavriluta 6p, Holinka 6p, Kovács 3p, Taranek 2p, Tamás 2p, Bölöni 1p, Magyari, Belenyesi, edző: Pál Csaba.Szentgyörgyi támadásokkal indul a mérkőzés és amire a házigazdák felébredtek, 9 pontos vezetésre tett szert a vendégcsapat, amit meg is tartott a negyed végéig. A folytatásban továbbra is a vendégek uralták a tálakózót és növelték az előnyüket a tabellán. A hazaiak a harmadik negyedet megnyerték és negyed elején Volloncs Orsi 3x3 pontos távoli dobásának köszönhetően felzárkóztak 7 pontra, ám arra már nem futotta az erejük, hogy megfordítsák a tálakózó végkimenetelét.A bajnokság alapszakasza ezennel befejeződött, a középdöntőkre továbbjutott a Kolozsvár-i MC Sport, Sepsiszentgyörgy-i ISK és a KSE.A folytatás januárban, szintén teremtorna formájában lesz, amikor újabb 4 csapatos csoportbeosztást kapnak a csapatok.

Vasárnap 11 órától került sor a megyei rangadóra.
KSE - Sepsi ISK: 43-62 (12-23:8-15:12-7:11-17).
A KSE csapata: Cristea 6p, Bimbó 4p, Csurulya, Biszak, Barbu, Varga 18p, Bartok 2p, Volloncs 13(3x3)p, Chelaru, Mattyus, Tollvaj, Molnár, Harpa, edzők: Farkas Alpár, Ferencz Szabolcs.
A Sepsi ISK csapata: Duca 16p, Sándor 15p(1x3), Szabó 10p, Gavriluta 6p, Holinka 6p, Kovács 3p, Taranek 2p, Tamás 2p, Bölöni 1p, Magyari, Belenyesi, edző: Pál Csaba.
Szentgyörgyi támadásokkal indul a mérkőzés és amire a házigazdák felébredtek, 9 pontos vezetésre tett szert a vendégcsapat, amit meg is tartott a negyed végéig. A folytatásban továbbra is a vendégek uralták a tálakózót és növelték az előnyüket a tabellán. A hazaiak a harmadik negyedet megnyerték és negyed elején Volloncs Orsi 3x3 pontos távoli dobásának köszönhetően felzárkóztak 7 pontra, ám arra már nem futotta az erejük, hogy megfordítsák a tálakózó végkimenetelét.
A bajnokság alapszakasza ezennel befejeződött, a középdöntőkre továbbjutott a Kolozsvár-i MC Sport, Sepsiszentgyörgy-i ISK és a KSE.
A folytatás januárban, szintén teremtorna formájában lesz, amikor újabb 4 csapatos csoportbeosztást kapnak a csapatok.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!