Hétvégén zajlott a kézdivásárhelyi Sportcsarnokban az U15-ös OB lány kategóriájának ötödik teremtornája. Az NMSK lányok szombaton az éllovas bukaresti Olimpiával játszották a csoportrangadót. Egy rendkívülien kiélezett csata folyt a parkettán és a mérkőzés kimenetele az utolsó másodpercig kérdéses volt. A tét a csoportelsőség megszerzése volt, hiszen négy pontos győzelem esetén a kézdivásárhelyi lányok megelozhették volna a bukarestieket a tabellán. Nos a lányok derekasan küzdöttek, ám balszerencséjükre az utolsó támadásuk kifordult a kosárból és csak végül 57-55 arányú győzelmet arattak, így maradt a második hely a csoportban.

Vasárnap Targoviste csapatával mérkőztek meg lányaink és ennek a mérkőzésnek már nemigazán volt tétje. Farkas Alpár által irányított lányok már az első perctől kezdve kezükbe vették az irányítást, a fiatalabb játékosok is több percet kaptak, hogy bizonyítani tudjanak.

Eredmény: NMSK - Tirgoviste 65-41.

A csapat tagjai: Bándi Blanka, Kozmán Kriszta, Tuchilus Kriszta, Marthi Kriszta, Bandi Fruzsina, Nagy Júlia, Demkó Hanna, Marosi Nóra, Menyhárt Zsanett, Oláh Zsanett, Pászka Melinda, Bara-Németh Beáta, Bács Judit, Szabó Barbara, edző Farkas Alpár

Más eredmények:
Sepsi ISK - Tirgoviste 84-24,
Sepsi ISK - Bukarest-i Olimpia 37-56,
Csíkszereda - Jászvásár 69-54,
Jászvásár - Gyergyószentmiklós 47-41

A táblázat állása:
1. CS Olimpia Bukarest 21p
2. LT Nagy Mózes Kézdivásárhely 19p
3. CSM VSKC Csíkszereda 16p
4. CSS Sepsiszentgyörgy 15p
5. CSS Unirea Jászvásár 14p
6. CSS Gyergyószentmiklós 12p
7. CSS Targoviste 11p
8. CSS Botosani 0p