Kézdivásárhely adott otthont az év utolsó U16-os tornájának. A tornát a sepsiszentgyörgyi sportiskolások indították, akik hatalmas fölénnyel nyertek Iasi ellen (72-37). Ezt követően a kézdivásárhelyi lányok mérték össze erejüket a csíkszeredai csapattal. A Nagy Mózes Sportiskola növendékei már az első perctől kezdve eldöntötték a mérkőzés kimenetelét (79-37). A torna első napja kovászna megyei győzelmekkel zárult.

Vasárnap reggel a megyeszékhelyiek múlták felűl Csíkszereda egyesületét(55-24), majd a házigazdák győzelme következett a iasi csapat ellen(81-34). A vasárnap délutánját egy csíkszeredai győzelem indította a iasi csapattal szemben(77-48). Iasi győzelem nélkűl zárta az év utolsó tornáját, míg Csíkszereda begyűjtötte a szezon első győzelmét. A torna utolsó rangadóját a házigazdák játszodták a sepsiszentgyörgyi sportiskolásokkal.

A torna legszorosabb mérkőzése volt, de Farkas Alpár által írányított lányok 13 ponttal múlták felűl ellenfelüket.(62-49). A kézdivásárhelyiek veretlenűl elsők a csoportjukba, míg a Sepsiszentgyörgyi Sport Iskola növendékei 6 győzelemmel és 3 vereséggel a második helyet foglalják el. Iasi 2 győzelmet aratott és 7 vereséget, ami a harmadik helyhez volt elég. Csíkszeredai csapatnak 1 győzelmet sikerült beszereznie és 8 vereséget, ami az utolsó helyhez volt elég.

A Nagy Mózes Sportiskola játékosai:Bács Judit, Pászka Melinda, Bara-Németh Beáta, Menyhárt Zsanett, Lénárt Andrea, Oláh Zsanett, Kozman Kriszta, Bandi Fruzsina, Ardelean Rebeka, Bándi Blanka, Tuchilus Kriszta, Bartok Andrea, Marthi Kriszta edző: Farkas Alpár.

3-as csoport
1. Nagy Mózes 18p
2. Sepsiszentgyörgy 15p
3. Unirea Iasi 11p
4. VSKC Csíkszereda 10p