Kézdivásárhely Infó Centrum

» U18-as lány kosárlabda országos döntő Bukarestben

U18-as lány kosárlabda országos döntő Bukarestben -  U18-as lány kosárlabda országos döntő Bukarestben első nap az A csoportban:A KSE első napi ellenfele a Bukaresti Olimpia volt.Az eredmény 74-36 (20-17:16-10:22-4:16-5) Csapatunk nagyon jól kezdte a mérkőzést és két negyeden keresztül szorongatta a bajnok csapatot. Sajnos a harmadik negyedben a lányok kissé elfáradtak, a U18 bukarestiek pedig beálltak zónavédekezésre és ez a két tényező megzavarta az addig nagyszerűen játszó kézdivásárhelyi  lányok támadójátékát. A csoport másik mérkőzésén 79-67-re nyert a RM-Vilcea a Szeben ellen. így a KSE-nek a következő két mérkőzésén a a Szeben és a Vilcea ellen kell nyernie ahhoz, hogy az 1-4 közé jusson.Játszottak:Demeter Hanna 10p,Lénárt Paula 8p,Domokos Réka 8p,Deme Andrea 6p,Kászoni Boglárka 2p,Debreczi Iringó 2p,Gocsman Eszter, Demeter Nóra, Bogateanu Andrea, Jakab Ágnes, Koncz Enikő.Edző: Hartai Tamás

 U18-as lány kosárlabda országos döntő Bukarestben első nap az A csoportban:
A KSE első napi ellenfele a Bukaresti Olimpia volt.
Az eredmény 74-36 (20-17:16-10:22-4:16-5)
Csapatunk nagyon jól kezdte a mérkőzést és két negyeden keresztül szorongatta a bajnok csapatot. Sajnos a harmadik negyedben a lányok kissé elfáradtak, a U18 bukarestiek pedig beálltak zónavédekezésre és ez a két tényező megzavarta az addig nagyszerűen játszó kézdivásárhelyi  lányok támadójátékát.
A csoport másik mérkőzésén 79-67-re nyert a RM-Vilcea a Szeben ellen. így a KSE-nek a következő két mérkőzésén a a Szeben és a Vilcea ellen kell nyernie ahhoz, hogy az 1-4 közé jusson.
Játszottak:
Demeter Hanna 10p,
Lénárt Paula 8p,
Domokos Réka 8p,
Deme Andrea 6p,
Kászoni Boglárka 2p,
Debreczi Iringó 2p,
Gocsman Eszter, Demeter Nóra, Bogateanu Andrea, Jakab Ágnes, Koncz Enikő.
Edző: Hartai Tamás

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!