Szombaton, 2015 október 24-én zajlott a fiú U18-as OB 2-ik fordulója. Ezúttal a Nagy Mózes csapata a Dinamo Bukarest csapatát fogadta vendégül.

A mérkőzés elején a két csapat egymásnak feszült és mindkét csapat szorosan kezében tartotta a mérkőzést. Talán a hazaiak kicsit rámenőssebbek és magabiztosabbak voltak, ezért végig csekély előnyük volt de sok személyi hiba következtében amit az agresszív és erős védekezés szült a Dinamo nem maradt le, így egyenlő lett az első negyed. A második negyedet gyengén kezdte a hazai gárda, míg a vendégek ugyanazt a ritmust játszották, így el is húztak kissé a tabellán. Időkérés után összekapták magukat a Nagy Mózes-es fiuk de sajnos nem tudtak kiegyenlíteni a félidőig. A harmadik negyed kezdetekor a vendégek védekezési taktikát váltottak és sajnos Kézdi ezt nem tudta szétroppantani egészen a negyed végéig. Az utolsó negyed újból kiegyensúlyozott mérkőzést produkált, míg végül a Dinamo győzött.

Érdemes megjegyezni, hogy a hazai fiuk maximális ambícióról tettek tanúbizonyságot, sokkal több feldobott labdájuk volt mint ellenfelüknek, sajnos rengeteg feldobott labda nem ért célba és talán ez az egyik fő oka a veszteségnek.

Végeredmény 43 - 65. A 3-ik fordulót ugyancsak Kézdivásárhelyen rendezik, ezúttal az ellenfél a rangos és hatalmas hagyománnyal rendelkező bukaresti Steaua, aki mellesleg a tavaly évi bajnok.

A mérkőzés szombaton 2015 október 31-én lesz 12:00 órától a kézdivásárhelyi Sportcsarnokban.
Hajra Nagy Mózes!!! #hajrakezdi