Incze László Céhtörténeti Múzeum - Incze László Céhtörténeti Múzeum

Incze László Céhtörténeti Múzeum

» Ugron Nóra nyerte a diákszónokversenyt

Ugron Nóra nyerte a diákszónokversenyt - Ugron Nóra, a Nagy Mózes Elméleti Líceum XII. osztályos tanulója nyerte a IX. Zúg Március szónokversenyt, amelyet március 12-én, kedden tartottak az Incze László Céhtörténeti Múzeumban. A versenyre 18 diák jelentkezett be, minden középiskola képviseltette magát. Különdíjban részesült Feér Éva, a Nagy Mózes Elméleti Líceum diákja, aki a március 15-i díszvacsorán mondhatja el szónoklatát a testvérvárosi vendégeknek.Dicséretet kapott Deszke Kriszta Bea, a Bod Péter Tanítóképző tanulója, harmadik díjas lett Constandache Eszter, a Nagy Mózes Elméleti Líceum diákja. Második díjban részesült Bartók Botond, a Református Kollégium tanulója. Bartók Botond egyben Kolcsár Józsefnek, a Városi Színház művészeti igazgatójának különdíját is megkapta, ami azt jelenti, hogy az általa rendezett március 15-i gálaműsorban elmondhatja szónoklatát. Az első díjas Ugron Nóra a délelőtti megemlékezésen fogja megismételni beszédét.A Zúg Március szónokversenyt kilencedik alkalommal szervezte meg a kézdivásárhelyi RMDSZ. A zsűri tagjai Kolcsár József, a kézdivásárhelyi Városi Színház igazgatója, Deme Róbert színművész és Ménessy Kinga sajtóreferens voltak.Fotók: Tofán Levente

Ugron Nóra, a Nagy Mózes Elméleti Líceum XII. osztályos tanulója nyerte a IX. Zúg Március szónokversenyt, amelyet március 12-én, kedden tartottak az Incze László Céhtörténeti Múzeumban. A versenyre 18 diák jelentkezett be, minden középiskola képviseltette magát.


Különdíjban részesült Feér Éva, a Nagy Mózes Elméleti Líceum diákja, aki a március 15-i díszvacsorán mondhatja el szónoklatát a testvérvárosi vendégeknek.



Dicséretet kapott Deszke Kriszta Bea, a Bod Péter Tanítóképző tanulója, harmadik díjas lett Constandache Eszter, a Nagy Mózes Elméleti Líceum diákja. Második díjban részesült Bartók Botond, a Református Kollégium tanulója. Bartók Botond egyben Kolcsár Józsefnek, a Városi Színház művészeti igazgatójának különdíját is megkapta, ami azt jelenti, hogy az általa rendezett március 15-i gálaműsorban elmondhatja szónoklatát. Az első díjas Ugron Nóra a délelőtti megemlékezésen fogja megismételni beszédét.


A Zúg Március szónokversenyt kilencedik alkalommal szervezte meg a kézdivásárhelyi RMDSZ. A zsűri tagjai Kolcsár József, a kézdivásárhelyi Városi Színház igazgatója, Deme Róbert színművész és Ménessy Kinga sajtóreferens voltak.

Fotók: Tofán Levente

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!