Új feladványok, régi hangulat - QuizNight Kézdivásárhelyen

A Kézdivásárhelyi Ifjúsági Szervezet egy év szünet után szervezi meg újra a QuizNight nevű kvízestet, október 30-án, vasárnap este 7 órától, a Jazz Café pincéjében. A szervezők új feladványokkal, még több nyereménnyel és a megszokott hangulattal várják mindazokat, akik próbára tennék tudásukat.

A rendezvény azokat a kézdivásárhelyi, illetve kézdiszéki fiatalokat célozza meg, akik aktív kikapcsolódásra vágynak, közben pedig az általános műveltségüket is fejleszteni szeretnék. A QuizNight keretében három fős csapatok küzdenek meg egymással, változatos kérdéseket megválaszolva, a legjobbak pedig értékes nyereményekben részesülnek. Az első kiadás tematikája a halloween, ennek apropóján azok a csapatok, akik magukkal hoznak egy általuk faragott töklámpást, pluszpontot kapnak.

A kvízre jelentkezni lehet az office.kvisz@gmail.com címen, vagy a QuizNight Kézdivásárhely Facebook oldalon, privát üzenetben. Jelentkezési határidő: 2016. október 29. 23:59.

A rendezvény szervezője a Kézdivásárhelyi Ifjúsági Szervezet, partnerei a Jazz Bistro, Kézdivásárhely Polgármesteri Hivatala, a Vigadó Művelődési Ház, Functional Fitness, Katona Csaba, TRX edző, a Háromszéki Ifjúsági Tanács (HÁRIT) és a Magyar Ifjúsági Értekezlet (MIÉRT).