Kézdi.infó - Szerkeszd saját borítóképed a kézdi.infó oldaladon

Szerkeszd saját borítóképed a kézdi.infó oldaladon

» Új szolgáltatás a Szín-Ész Kuckóban - Rímekbe szedjük a románt!

Új szolgáltatás a Szín-Ész Kuckóban - Rímekbe szedjük a románt! - A Szín-Ész Kuckó nevű kézdivásárhelyi afterschool extra szolgáltatással bővül, amelyet bárki igénybe vehet, aki nincs beiratkozva délutáni foglalkozásainkra.A kisiskolásoknak tartott román órát, azért szervezzük, mert több szülő jelezte a városban, hogy egész délutános programjainkra, ha nem is tart igényt, szívesen elhozná gyermekét, hogy román tudását fejlessze, szókincsét bővíteni tudja.Az általunk alkalmazott oktatási módszer nem megterhelő a gyermek a számára, nincs az, az érzése, hogy már megint 'nyúzzuk a románt'. Az oktatás fülbemászó ritmusok, dalocskák segítségével történik. A gyerekek tapsolnak, énekelnek.Az órákat Szabó Ági román tanár, Szabó István (Moha tanár bácsi) zenetanár és Rákosy Katalin Szín-Ész Kuckó ötletgazda, francia-angol tanár tartják.Órarend: 1.-2. osztályosok minden pénteken 18 órától, 3.-4. osztályosok minden hétfőn 18 órátólKezdés október 21.-én, 6-8 fős csoportokkal.Érdeklődni a 0741 313 756-os telefonszámon lehet, vagy FB oldalunkon:https://www.facebook.com/szinesz.kuckoHelyszín: Ady Endre u., 67 sz.Egy óra ára 15 lej.

A Szín-Ész Kuckó nevű kézdivásárhelyi afterschool extra szolgáltatással bővül, amelyet bárki igénybe vehet, aki nincs beiratkozva délutáni foglalkozásainkra.
A kisiskolásoknak tartott román órát, azért szervezzük, mert több szülő jelezte a városban, hogy egész délutános programjainkra, ha nem is tart igényt, szívesen elhozná gyermekét, hogy román tudását fejlessze, szókincsét bővíteni tudja.

Az általunk alkalmazott oktatási módszer nem megterhelő a gyermek a számára, nincs az, az érzése, hogy már megint "nyúzzuk a románt". Az oktatás fülbemászó ritmusok, dalocskák segítségével történik. A gyerekek tapsolnak, énekelnek.

Az órákat Szabó Ági román tanár, Szabó István (Moha tanár bácsi) zenetanár és Rákosy Katalin Szín-Ész Kuckó ötletgazda, francia-angol tanár tartják.

Órarend: 1.-2. osztályosok minden pénteken 18 órától, 3.-4. osztályosok minden hétfőn 18 órától
Kezdés október 21.-én, 6-8 fős csoportokkal.

Érdeklődni a 0741 313 756-os telefonszámon lehet, vagy FB oldalunkon:
https://www.facebook.com/szinesz.kucko

Helyszín: Ady Endre u., 67 sz.
Egy óra ára 15 lej.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!