Kézdivásárhely Infó Centrum

» Új szolgáltatás, új lehetőség a kézdivásárhelyi Demokrácia Központban

A kézdivásárhelyi Demokrácia Központban június közepétől bővített programmal, azaz pénteki napokon is fogadják a magyar állampolgárságot igénylő ügyfeleket, ahol az egyszerűsített honosítási eljárásról nyújtanak ingyenes tájékoztatást és segítséget az iratcsomók összeállításában.
A kérelmet személyesen lehet leadni a Magyar Konzulátusokon, Magyarországon és más országokban lévő külképviseleteken.
A már honosított személyek felhatalmazhatják a Demokrácia Központ munkatársait a magyar anyakönyvi kivonatok, illetve lakcímkártyák átvételére.

A honosítási karavánunkat folytatjuk Kézdiszéken. Ha bármilyen szervezet, csoportosulás, intézmény, vagy akár magánszemély a saját településen összegyűjt több mint tizenöt érdeklődőt, akkor irodánkkal kiszállunk a helyszínre és segítünk az iratcsomó összeállításában. Az ilyen alkalmakra fordítót és fényképészt is tudunk magunkkal vinni. Ezt az igényt az EMNT irodában, vagy a 0267-360 006 telefon kell jelezni, az alábbi órarend időpontjait figyelembe véve. Az ajánlat egész évre érvényes.

Ügyfélfogadás: hétfőn és kedden 15-20 óra között, valamint szerdán, csütörtökön és pénteken 9-15 óra között. (Gábor Áron tér 13/2 szám alatt, a Siculus rádió szomszédságában).

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!