Újdonsággal indul a Sapientia Podcast harmadik évada - a gazdasági rovat házigazdája dr. Bíró Bíborka Eszter egyetemi adjunktus, meghívott vendégei dr. Fejér-Király Gergely egyetemi adjunktus és Tánczos Levente-József egyetemi oktató


Örömmel jelentjük be, hogy folytatódik a Sapientia Podcast sorozatunk, harmadik évaddal menetelünk tovább, ebben a tanévben is nagyon változatos témákkal, napjainkat meghatározó jelenségekkel és izgalmas, aktuális diskurzusokkal várjuk a hallgatókat.

A mostani évad újdonsága, hogy több rovattal jelentkezünk, minden rovatnak saját házigazdája van, emellett pedig videó felvétellel is gazdagodnak a beszélgetések, ugyanis ezentúl a Youtube-csatornánkon is követhető a beszélgetés. Havi két adással készülünk, íme az első nagyon aktuális és mindenkit foglalkoztató témánk, napjaink pénzügyi és gazdasági kihívásai.

Újdonságokkal indul a Sapientia Podcast harmadik évada, hiszen ezentúl nemcsak hanganyag készül egy-egy beszélgetésről, hanem videófelvétel is.

Ebben az évadindító részben napjaink változó gazdasági és pénzügyi kihívásairól beszélgetünk, és olyan kérdéseket járunk körbe, mint:

Mi történik az euróval?
Ilyen inflációs közegben mit tehetünk a pénzünkkel?
Milyen befektetési lehetőségek vannak?
Mi van az energiaárakkal?
Mindenki válságról, válságos helyzetről beszél, még sincs recesszió?
A gazdasági rovat házigazdája dr. Bíró Bíborka Eszter egyetemi adjunktus, meghívott vendégei pedig dr. Fejér-Király Gergely egyetemi adjunktus és Tánczos Levente-József egyetemi oktató.

Ha kíváncsi vagy, hogy milyen válaszok születnek, esetleg érdekelnek tippek a pénzügyeink okos kezelésével kapcsolatban, akkor mindenképp kövess minket a Spotify-oldalunkon vagy nézd meg a YouTube-csatornánkon a videót.




Elsőként egy nagyon aktuális témát hoztunk, napjaink változó gazdasági és pénzügyi kihívásairól beszélgetünk, olyan kérdéseket járunk körbe, mint mi történik az euróval, mi van az energiaárakkal, milyen befektetési lehetőségek vannak?

A gazdasági rovat házigazdája dr. Bíró Bíborka Eszter egyetemi adjunktus, meghívott vendégei pedig dr. Fejér-Király Gergely egyetemi adjunktus és Tánczos Levente-József egyetemi oktató.

Jó szórakozást hozzá!

Nézhető a YouTube-csatornánkon: https://tinyurl.com/2aut42yp
Hallgatható a Spotify-on: https://tinyurl.com/4aekt2jh