A Zöld Nap Egyesület és a kézdivásárhelyi Sportiroda november 28-án amatőr sportolók számára újra megszervezte a hagyományos Asztalitenisz Bajnokságot a Kicsid Gábor Sportcsarnok előterébe. A hétfő délutáni rangadóra különböző korosztályokban mintegy harmincan vettek részt. A legtöbben a felnőtt nők kategóriájában indultak. A rendezvényen készült fotók megtekinthetők a Zöld Nap Egyesület Facebook oldalán!

A test és a lélek egyensúlyban való edzése érdekében évente négy alkalommal különböző korcsoportok számára megrendezésre kerülnek asztalitenisz bajnokságok. Ez alkalommal is a felnőtt férfiak és a nők külön kategóriában szerepeltek, hat asztalon mérve össze pingpong tudásukat. A négy, illetve öt tagú csoportok első két helyezettje léphetett tovább a negyeddöntőbe, ahol már egyenes kieséses rendszerben folytatódott a verseny. A három órás küzdelem után a következő eredmények születtek.

Nyertesek névsora:

Fiúk: I. Szentgyörgyi Dániel, II. Szentgyörgyi Péter, III. Bartos Hunor, Lorentson Egor
Lányok: I. Koncz Anita Alexa, II. Ieva Reznikova, III. Koncz Petra
Nők: I. Gülcan Babir, II. Mariam Evanesyan, III. Turoczy Margit
Férfiak: I. Balasan Gheorghe, II. Venczel Tamás, III. Soso Tkhlashidze, Alik Mazmanyan
A remek hangulatú verseny végén a résztvevők érmeket és okleveleket kaptak, a legidősebb résztvevők (Imecs Attila és Turoczy Margit) különdíjban részesültek, senki nem ment haza üres kézzel. Köszönjük a segítők részvételét és gratulálunk a díjazottaknak!

Szerző: Ráduly Attila

Fotó: Alik Mazmanyan és Gülcan Babir

A rendezvény lehetőségét a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt és az Európai Szolidaritási Testület biztosította.