Zöld Nap Egyesület

» Újra megáradt a patak Oroszfaluban

Újra megáradt a patak Oroszfaluban - Alig egy hónap elteltével újra megáradt a patak a Kézdivásárhelyhez tartozó Oroszfaluban. Július 27-én (Kedd) érkezett délelőtt a hír egyesületünk alelnökétől, hogy a rengeteg eső hatására kiöntött a Kászon pataka Felsőháromszéken s hamarosan eléri Oroszfalut is.Kedd délután értesítettük a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom (HVIM)kézdíszéki szervezetét hogy a hegyekből lezúduló óriási víztömeg miatt ismét segítségre szorulnak az oroszfalvi lakosok. Csapatunk öt tagja a kézdivásárhelyi tűzoltókkal, a HVIM-el, a Flagellum Dei motorosklubbal és az oroszfalvi lakosokkal karöltve öt órán át próbálkozott a megduzzadt patakot a medrében tartani. Információnk szerint éjjel a víz szintje apadt.Hírszerző: Ráduly AttilaFotó: Biró LeventeKépek és bővebb részletek a zoldnap.info-n.

Alig egy hónap elteltével újra megáradt a patak a Kézdivásárhelyhez tartozó Oroszfaluban. Július 27-én (Kedd) érkezett délelőtt a hír egyesületünk alelnökétől, hogy a rengeteg eső hatására kiöntött a Kászon pataka Felsőháromszéken s hamarosan eléri Oroszfalut is.

Kedd délután értesítettük a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom (HVIM)kézdíszéki szervezetét hogy a hegyekből lezúduló óriási víztömeg miatt ismét segítségre szorulnak az oroszfalvi lakosok. Csapatunk öt tagja a kézdivásárhelyi tűzoltókkal, a HVIM-el, a Flagellum Dei motorosklubbal és az oroszfalvi lakosokkal karöltve öt órán át próbálkozott a megduzzadt patakot a medrében tartani. Információnk szerint éjjel a víz szintje apadt.

Hírszerző: Ráduly Attila
Fotó: Biró Levente

Képek és bővebb részletek a zoldnap.info-n.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

zsorzsatyzsorzsaty
Bejegyezve: 2010-07-29 19:12:35
ha már a Hírmondóban nem említik az Egyesületet...!
Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!