Zöld Nap Egyesület

» Újra Zöld Nap Sátor a Kézdiszéki Ifjúsági Találkozón

Újra Zöld Nap Sátor a Kézdiszéki Ifjúsági Találkozón - 2011 július 20 - 23 között kerül megrendezésre a 'II. Szabadság, Szerelem' névre hallgató Kézdiszéki Ifjúsági Találkozó. A több napos rendezvényt a Kézdiszéki Ifjúsági Szervezet (KISZ) több háromszéki nonprofit szervezettel karöltve szervezi a lemhényi 'Havaspatak'-on.A táborban többek között sor kerül ügyességi versenyekre, fórumokra, focibajnokságra, táncversenyre, koncertekre és különböző más programokra is. A részvételi adomány négy napra 5 RON.A Zöld Nap Egyesület szervezésében július 22-én Zöld Nap sátrat állít fel, ahol a fiatal környezetvédők színes programokkal várják az érdeklődőket. A sátorhoz oda sereglő több tucat gyereket és a magukat fiatalnak érző személyeket különböző zöld játékokkal várják a szervezők. Többek között lehetőségük lesz origamizni újságpapírból, zöld mesét írni, ökolábnyomot számolni, komposzt totót és zöld kérdőívet kitölteni.Szállás sátrakban, igény szerint panziókban. Jelentkezni lehet a helyszínen, e-mail: kisz@lemheny.ro. A találkozó részletes programját az alábbi linken találhatják meg.Szerző: Ráduly AttilaFriss - Zöld Nap stand a Szabadság,Szerelem II táborba2011 július 20 - 23 között került lebonyolításra a 'II. Szabadság, Szerelem' névre hallgató Kézdiszéki Ifjúsági Találkozó. A több napos rendezvényt a Kézdiszéki Ifjúsági Szervezet (KISZ) több háromszéki nonprofit szervezettel karöltve szervezte a lemhényi 'Havaspatak'-on.A táborban a Zöld Nap Egyesület is részt vett, egy standot állítottak fel a rendezvény helyszínén, ahol többek között zöld játékokra, tanácsadásra, önkéntes toborzóra, a Nemere Útja bemutatására került sor.Ezenkívül bemutatásra került az egyesület által készített Elsősegély-nyújtási kisokos is. Voltak érdeklődők a Nemere Útja projekt, Kézdi- és Orbaiszék első zöld útja iránt is - tájékoztat Kocsis István -, reményei szerint valamennyien az útvonal kifestésére szervezett utolsó táborban részt is vesznek.Péntek délután a fórum sátorban egy megbeszélés vette kezdetét a Kézdiszéki fiatalok jövője témával, a több mint egy órás tanácskozást Ráduly Attila - a Zöld Nap Egyesület elnöke moderálta. A fórumon jelen volt: Lukács Róbert - Lemhény község polgármestere, Grüman Róbert - HÁRIT elnöke, Sebestyén Tihamér - Kézdiszéki Ifjúsági Szervezet képviselője és Gál Ádám - Ostorosi Ifjúsági Szervezet alapítótagja.Szerző: Ráduly AttilaFotó: Vajda Tímea

2011 július 20 - 23 között kerül megrendezésre a "II. Szabadság, Szerelem" névre hallgató Kézdiszéki Ifjúsági Találkozó. A több napos rendezvényt a Kézdiszéki Ifjúsági Szervezet (KISZ) több háromszéki nonprofit szervezettel karöltve szervezi a lemhényi "Havaspatak"-on.
A táborban többek között sor kerül ügyességi versenyekre, fórumokra, focibajnokságra, táncversenyre, koncertekre és különböző más programokra is. A részvételi adomány négy napra 5 RON.
A Zöld Nap Egyesület szervezésében július 22-én Zöld Nap sátrat állít fel, ahol a fiatal környezetvédők színes programokkal várják az érdeklődőket. A sátorhoz oda sereglő több tucat gyereket és a magukat fiatalnak érző személyeket különböző zöld játékokkal várják a szervezők. Többek között lehetőségük lesz origamizni újságpapírból, zöld mesét írni, ökolábnyomot számolni, komposzt totót és zöld kérdőívet kitölteni.
Szállás sátrakban, igény szerint panziókban. Jelentkezni lehet a helyszínen, e-mail: kisz@lemheny.ro.

A találkozó részletes programját az alábbi linken találhatják meg.

Szerző: Ráduly Attila

Friss - Zöld Nap stand a Szabadság,Szerelem II táborba

2011 július 20 - 23 között került lebonyolításra a "II. Szabadság, Szerelem" névre hallgató Kézdiszéki Ifjúsági Találkozó. A több napos rendezvényt a Kézdiszéki Ifjúsági Szervezet (KISZ) több háromszéki nonprofit szervezettel karöltve szervezte a lemhényi "Havaspatak"-on.

A táborban a Zöld Nap Egyesület is részt vett, egy standot állítottak fel a rendezvény helyszínén, ahol többek között zöld játékokra, tanácsadásra, önkéntes toborzóra, a Nemere Útja bemutatására került sor.

Ezenkívül bemutatásra került az egyesület által készített Elsősegély-nyújtási kisokos is. Voltak érdeklődők a Nemere Útja projekt, Kézdi- és Orbaiszék első zöld útja iránt is - tájékoztat Kocsis István -, reményei szerint valamennyien az útvonal kifestésére szervezett utolsó táborban részt is vesznek.

Péntek délután a fórum sátorban egy megbeszélés vette kezdetét a Kézdiszéki fiatalok jövője témával, a több mint egy órás tanácskozást Ráduly Attila - a Zöld Nap Egyesület elnöke moderálta. A fórumon jelen volt: Lukács Róbert - Lemhény község polgármestere, Grüman Róbert - HÁRIT elnöke, Sebestyén Tihamér - Kézdiszéki Ifjúsági Szervezet képviselője és Gál Ádám - Ostorosi Ifjúsági Szervezet alapítótagja.

Szerző: Ráduly Attila
Fotó: Vajda Tímea

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!