Kreakids Stúdió - Kreakids Stúdió

Kreakids Stúdió

» Újrahasznosítási őrjáratra indul a Kreakids

Újrahasznosítási őrjáratra indul a Kreakids - A Kreakids Stúdió, a Bod Péter líceum és a Csipkerózsika napközi otthon összefogásban vesz részt a RoRec Egyesület (Asociația Română pentru Reciclare) Újrahasznosítási őrjáratán (Patrula de reciclare). A május 8-án, csütörtökön megszervezendő Ökoparty a környezettudatos „szemetelésre” hívja fel a figyelmet. A szervezők önkéntesek jelentkezését várják.A RoRec felhívásának célja, hogy népszerűsítse a pedagógusok és a diákok körében a természet iránti felelős viselkedést azáltal, hogy az alkalmatlanná váló elektromos és elektronikus eszközök (DEEE) szelektív módon való összegyűjtésére és annak céltudatos leadására ösztönöz. A Kreakids Stúdió és a hozzá csatlakozó oktatási intézmények ezért egy Ökoparty elnevezésű programsorozatot szerveznek május 8-án, csütörtökön a Sportcsarnok előtti téren.16 órai kezdettel, egy db. elektromos vagy elektronikus hulladék leadásával lehet majd belépni a „party-ra”, ahol az érdekes, ismeretterjesztő programok és díjazások mellett sor kerül egy villámcsődületre (flashmobra) is, ami a környezettudatos gondolkodásra, és az elektromos hulladék környezetromboló veszélyeire hívja fel a figyelmet. A rendezvény támogatója Kézdivásárhely Önkormányzata és az Újrahasznosítás városa program.A szervezők önkéntesek jelentkezését várják, akik vállalják, hogy népszerűsítik a szelektív hulladékgyűjtést a köreikben, illetve betanulják a koreográfiát, és részt vesznek a villámcsődületen. A segítők felkerülnek a plakátra, a társszervezők közé, valamint oklevelet kapnak a részvételről. Azon kívül garantáltan jó hangulatban tölthetik el a május 8-ai csütörtök délutánt! Jelentkezhetnek civil szervezetek, (oktatási) intézmények, cégek vagy spontán csoportok a 0749-844 789-es telefonszámon, Sárkány Hannánál. Határidő: április 23. szerda.

A Kreakids Stúdió, a Bod Péter líceum és a Csipkerózsika napközi otthon összefogásban vesz részt a RoRec Egyesület (Asociația Română pentru Reciclare) Újrahasznosítási őrjáratán (Patrula de reciclare). A május 8-án, csütörtökön megszervezendő Ökoparty a környezettudatos „szemetelésre” hívja fel a figyelmet. A szervezők önkéntesek jelentkezését várják.

A RoRec felhívásának célja, hogy népszerűsítse a pedagógusok és a diákok körében a természet iránti felelős viselkedést azáltal, hogy az alkalmatlanná váló elektromos és elektronikus eszközök (DEEE) szelektív módon való összegyűjtésére és annak céltudatos leadására ösztönöz. A Kreakids Stúdió és a hozzá csatlakozó oktatási intézmények ezért egy Ökoparty elnevezésű programsorozatot szerveznek május 8-án, csütörtökön a Sportcsarnok előtti téren.

16 órai kezdettel, egy db. elektromos vagy elektronikus hulladék leadásával lehet majd belépni a „party-ra”, ahol az érdekes, ismeretterjesztő programok és díjazások mellett sor kerül egy villámcsődületre (flashmobra) is, ami a környezettudatos gondolkodásra, és az elektromos hulladék környezetromboló veszélyeire hívja fel a figyelmet. A rendezvény támogatója Kézdivásárhely Önkormányzata és az Újrahasznosítás városa program.

A szervezők önkéntesek jelentkezését várják, akik vállalják, hogy népszerűsítik a szelektív hulladékgyűjtést a köreikben, illetve betanulják a koreográfiát, és részt vesznek a villámcsődületen. A segítők felkerülnek a plakátra, a társszervezők közé, valamint oklevelet kapnak a részvételről. Azon kívül garantáltan jó hangulatban tölthetik el a május 8-ai csütörtök délutánt! Jelentkezhetnek civil szervezetek, (oktatási) intézmények, cégek vagy spontán csoportok a 0749-844 789-es telefonszámon, Sárkány Hannánál. Határidő: április 23. szerda.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!