December 2-án, az első adventi gyertya meggyújtásával ismét kezdetét veszi az Ünnepváró programsorozat, amelyet Kézdivásárhely Önkormányzata immár hatodik éve szervez. Az egyhónapos programsorozatba rendszerint bekapcsolódik a Vigadó Művelődési Ház, de a civil szervezetek és egyesületek is.

Felhívást intézünk a Kézdivásárhelyen működő civil szervezetek, alapítványok, egyesületek, oktatási és kulturális intézmények felé, miszerint ha terveznek olyan programot, amely kapcsolódik az ünnephez, ünnepváráshoz, adventi időszakhoz, karácsonyhoz, vagy bármilyen ünnepi hagyományhoz, jelezze felénk november 20., hétfő 16 óráig a presskezdi@gmail.com e-mail címen, és mi betesszük ajánlónkba, amit saját felületeinken, valamint saját szórólapunkon népszerűsítünk majd. A programpontnak tartalmaznia kell a program időpontját, helyszínét, rövid leírását és a szervező egyesület vagy szervezet nevét, valamint elérhetőségét.

Megjegyzés: A programnak Kézdivásárhelyen, vagy valamelyik hozzá tartozó faluban kell lennie, és kapcsolódnia kell az ünnephez. Azokat a programokat, amelyek ebben az időszakban vannak, de nem sorolandók az említett témák közé, nem tudjuk betenni programsorozatunkba. Megértésüket köszönjük!