Kézdivásárhelyi Uránia Filmklub - Filmklub Party Session 30 - Dj Frantic / Dj RP + MDMAPEX @ drums

Filmklub Party Session 30 - Dj Frantic / Dj RP + MDMAPEX @ drums

» Uránia filmklub az Art Caffé pincében: Viharzóna (Shutter Island)

Uránia filmklub az Art Caffé pincében: Viharzóna (Shutter Island) - Szeptember 23-án újraindul a filmklub szezon, a megszokott helyen és időpontban várjuk a nézőket 2010 szeptember 23.-án, csütörtökön 19 órától.Martin Scorsese 2010-es filmje Dennis Lehane azonos című regényének adaptációja. A pszichothriller egy, a különösen veszélyes őrültek számára létesített elmegyógyintézetben játszódik, az 1950-es években. 1954-ben egy beteg titokzatos módon eltűnik a szigeten található Ashecliffe kórházból. Teddy Daniels rendőrbíró (Leonardo DiCaprio) kapja meg az ügyet, és a megszállott nyomozás, amibe kezd, hamarosan egy csapat orvoshoz vezeti, akik minden jel szerint illegális gyógyszerkísérleteket folytatnak betegeiken. Amikor egy hurrikán söpör végig a szigeten, újabb veszélyes betegek tűnnek el a felfordulásban, Teddy pedig egyre kétségbe esettebb helyzetbe kerül – lassan a saját elméjének épségében sem hisz...A forgatókönyvet írta Laeta Kalogridis, a filmet rendezte Martin Scorsese, szereplők: Leonardo DiCaprio, Mark Ruffalo, Ben Kingsley, Michelle Williams, Max von Sydow, Emily Mortimer, Jackie Earle Haley.

Szeptember 23-án újraindul a filmklub szezon, a megszokott helyen és időpontban várjuk a nézőket 2010 szeptember 23.-án, csütörtökön 19 órától.
Martin Scorsese 2010-es filmje Dennis Lehane azonos című regényének adaptációja. A pszichothriller egy, a különösen veszélyes őrültek számára létesített elmegyógyintézetben játszódik, az 1950-es években. 1954-ben egy beteg titokzatos módon eltűnik a szigeten található Ashecliffe kórházból. Teddy Daniels rendőrbíró (Leonardo DiCaprio) kapja meg az ügyet, és a megszállott nyomozás, amibe kezd, hamarosan egy csapat orvoshoz vezeti, akik minden jel szerint illegális gyógyszerkísérleteket folytatnak betegeiken. Amikor egy hurrikán söpör végig a szigeten, újabb veszélyes betegek tűnnek el a felfordulásban, Teddy pedig egyre kétségbe esettebb helyzetbe kerül – lassan a saját elméjének épségében sem hisz...
A forgatókönyvet írta Laeta Kalogridis, a filmet rendezte Martin Scorsese, szereplők: Leonardo DiCaprio, Mark Ruffalo, Ben Kingsley, Michelle Williams, Max von Sydow, Emily Mortimer, Jackie Earle Haley.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

csabamanncsabamann
Bejegyezve: 2010-09-20 14:10:53
nagyfilm de sztem az Inception az igazi ;)
s party zsollo ?
donzsedonzse
Bejegyezve: 2010-09-20 21:35:00
Inception meg nincs kint DVD-n mr. Szaki :D
na de lesz hatalmas party szombaton, vendég DJ- ekkel, részletek hamarosan !
donzsedonzse
Bejegyezve: 2010-09-21 11:52:54
a buliról jonnek a részletek itt: http://kezdi.info/index4.php?p=news&id=2165&title=kezdi_filmklub_re_opening_party_art_caffe
TmkTmk
Bejegyezve: 2010-09-24 04:40:40
nem ertem el a ma esti vetitesre sajnos, de szeretnem tudni ha lehet, elsobol milyen volt az erdeklodes, resztvetel. Dzsolti? :)
donzsedonzse
Bejegyezve: 2010-09-24 17:35:18
Yo! minden simán ment , néhanyukat elkapta a fotel:D
Résztvevõk száma átlagosnak nevezhetõ, nyomjuk tovább ;)
Köszönet azoknak, akik meglátogattak, szevassztook
Szombaton megy a Party ;)
Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!