Útlezárások augusztus 26-tól

A közelgő városnapok miatt augusztus 26-tól, hétfő estétől már lehet korlátozásokra számítani Kézdivásárhely főterén, kedd reggel pedig már lezárják a főtér parkolóit, kedd este a Boldog Özséb templomnál, a Kossuth Lajos és Ady Endre utca kereszteződésénél, valamint a Wesselényi utca bejáratától is lezárják az utakat.

Ugyanakkor, augusztus 28-tól, szerdától az Apafi Mihály és a Mester utca felől sem lesz már megközelíthető a Gábor Áron tér. Az esetleges kellemetlenségekért a lakók elnézését kérjük, türelmüket és megértésüket köszönjük!

A városlakók figyelmébe Augusztus 28. – szeptember 1. között zajlik az Őszi Sokadalom, Kézdivásárhely városnapja. A szabadtéren tartott ötnapos események több helyszínen, színes programokkal, reményeink szerint többezer résztvevővel zajlanak. Az Őszi Sokadalom szervezői szeretnék türelmét kérni a főtéren megrendezésre kerülő, olykor nagyobb hanggal járó eseményekhez, színpadi koncertekhez, valamint a Molnár Józsiás parkban pénteken és szombaton sorra kerülő Urbanizé-bulikhoz külön kérjük a városlakók megértését.